Noutăți și comunicate

Mii de fani prezenti la inca un concert Scorpions de neuitat, la Bucuresti

16 iunie 2018
Mii de fani prezenti la inca un concert Scorpions de neuitat, la Bucuresti

Dupa 53 de ani de cariera, la al optulea concert in Romania, Scorpions au demonstrat inca o data ca mii de fani de toate varstele le traiesc piesele si le canta din toata inima, de parca ar fi o singura voce. Vantul schimbarii, cu al sau mesaj atat de puternic, a rasunat din nou la Romexpo, in seara de 12 iunie 2018, in cadrul unui nou concert de colectie, din cadrul Crazy World Tour, adus in Romania de Events (www.events.ro).

La ora 17:00, la deschiderea portilor, sute de iubitori ai muzicii rock erau deja pregatiti pentru experienta pe care urmau nu doar sa o vada si sa o auda, dar sa o si traiasca la unison alaturi de trupa preferata. Spectacolul a inceput la ora 19:00, cu repertoriul impresionant de piese internationale al trupei Salamandra, trupa al carei lider este Cristian Becker.

Compact B au fost urmatorii pe scena, iar bine-cunoscutele piese Trenul pierdut, Cine esti tu oare, Sa te gandesti la mine, Singur in noapte si Dupa ani si ani au facut deliciul fanilor, mai ales ca formula trupei a inclus membrii importanti care au contribuit de-a lungul timpului la istoria grupului: Costi Camarasan - fondatorul formatiei Compact, Lelut Vasilescu, Adrian Coco Tinca, Adrian Ordean si Monel Puia, iar invitatul special Compact B a fost solistul Leo Iorga.

Apoi, de la ora 21:00, cu un intro exploziv de lumini si proiectii, Scorpions au luat scena cu asalt, cu piesa Going out with a bang, iar solistul Klaus Meine si-a intampinat publicul, spre incantarea acestuia, in limba romana.

Cu o incursiune in toata cariera muzicala a rockerilor si demonstratii de virtuozitate din partea artistilor, la Romexpo s-au putut auzi medley-uri cu piese acustice, ca Follow your Heart, Eye of the storm, Send me an Angel sau din anii ’70, perioada importanta pentru trupa, cu piesele Top of the bill, Steamrock forever, Speedy’s coming, Catch your train, dar si un moment al tobosarului Mikkey Dee, cu Overkill, un cover Motorhead, fosta sa trupa.

Concertul s-a incheiat cu piesa Big city lights, trupa revenind in forta cu un bis ce a inclus clasicele Still Loving You si Rock You Like a Hurricane, incantandu-si fanii, de la rockerii impatimiti pana la copiii de toate varstele, care probabil au avut prima lor experienta cu muzica rock de cea mai buna calitate, la indemnul si alaturi de parinti. Mesajul afisat de trupa la sfarsitul concertului ramane unul dintre motto-urile tuturor iubitorilor de muzica buna - Nu ai cum sa imbatranesti cand coloana sonora a vietii tale este rock’n’roll-ul.



Despre Events

Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din Romania, a caror misiune este sa aduca entertainmentul cat mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat iar printre evenimentele care vor ramane mereu in memoria spectatorilor se numara concertele Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith si Leonard Cohen, spectacolele Cirque du Soleil si targurile Summer Exhibition si Home High Tech.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top