Noutăți și comunicate

Mihai Margineanu concerteaza la Hard Rock Cafe din Bucuresti

5 februarie 2015
Mihai Margineanu concerteaza la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Joi, 5 februarie 2015, BestMusic Live Concert te invita la Hard Rock Cafe  de la ora 21:30 la un concert cu artistul pe care "il iubeste toate femeile", Mihai Margineanu alaturi de trupa sa live!



Vino sa canti alaturi de unul dintre ce mai autentici si populari artisti romani la Hard Rock Cafe si sa canti alaturi de el "Ma iubeste femeile", "Zarita", "Gore din Chitila", "Jeana", "Aviatia" sau "Melci, scoici, raci, craci"prezentat de Bestmusic.
 
Mihai Margineanu este unul dintre cei mai prolifici artisti de folk iar muzica sa este inspirata, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluari ale unor cantece vechi de pahar dar Mihai intotdeauna a avut grija sa ne capteze si cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, in dulcele sau stil propriu. Desi s-a lansat in muzica destul de tarziu, la varsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant. Margineanu este cunoscut cinefililior si din rolul lui Ardiles pe care-l joaca in cel mai iubit serial de comedie romanesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinti, serial unde asigura si coloana sonora.

Biletele pentru concertul Mihai Margineanu din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro si in format fizic in magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 50 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori, cu sau fara loc) si 70 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru langa Mac)
- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
- Hard Rock Cafe

EXTRA
- Aplicatia de IOS sau Android iaBilet

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, Paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier in 24 de ore oriunde in tara. Cumpararea de bilete de pe iaBilet.ro asigura automat si rezervarea la masa asa ca nu mai e nevoie sa suni la Hard Rock Cafe pentru a primi locuri. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.

Un eveniment BestMusic Live Concerts



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top