Noutăți și comunicate

Membrii trupei Taxi multumesc celor peste 30 000 de sustinatori

13 iunie 2012
Membrii trupei Taxi multumesc celor peste 30 000 de sustinatori
Pagina de Facebook a trupei Taxi a depasit 30 000 de "like"-uri. Membrii trupei Taxi multumesc celor peste 30 000 de sustinatori.

Creata in martie 2010, aceasta a devenit foarte rapid platforma principala de comunicare cu publicul, avand avantajul de a transmite informatia in timp real si de a permite interactiunea si schimbul de idei.

Pagina de Facebook a devenit si principalul mijloc de promovare al trupei. Piese ca "Cele doua cuvinte" sau "NonStop" au fost lansate si sustinute prin acelest canal. Peste 200 000 de oameni au raspandit link-urile videoclipurilor, acestea ajungand la milioane de vizualizari pe Youtube.

Chiar si concertele Taxi sunt influentate de interactiunea de pe Facebook. In afara de promovarea acestora pe platforma sociala, la sfarsitul anului trecut, Taxi a realizat un sondaj si a stabilit concerte in orasele cu cei mai multi fani pe Facebook.

Si pentru viitor, acestia vor avea parte de surprize din partea trupei Taxi.

Datoram enorm "locuitorilor" spatiului virtual, in general si comunitatii Facebook, in special. Le multumim tuturor pentru sustinere si promitem sa ne lasam ajutati si pe viitor; nu de alta, da' ne-am obisnuit. (Dan Teodorescu)

Pagina de Facebook a trupei Taxi: http://http://www.facebook.com/trupaTAXI.

Sursa : Gala PR
http://www.galapr.ro


Evenimente recomandate

Top