Noutăți și comunicate

Meet&Greet Alternative 4 la concertul trupelor Leafblade si Abigail in Wings Club

14 decembrie 2011
Meet&Greet Alternative 4 la concertul trupelor Leafblade si Abigail in Wings Club
Cu ocazia concertelor Leafblade și Abigail din Wings Club, publicul are ocazia să participe la o întâlnire specială cu membrii unei alte trupe din aceeași familie muzicală - Alternative 4, invitați pentru un meet&greet cu fanii.

Pentru că întâmplător cele două trupe din Liverpool au concerte în aceeași săptămână în București, DonisArt și Cavalleria Events, organizatorii celor două evenimente, au convenit să bucure publicul aducând artiști din aceeași "familie" în cadrul unui eveniment unic. Întâlnirea este cu atât mai specială cu cat Duncan Patterson (Alternative 4) este bun prieten cu Sean Jude (Leafblade) și cu Răzvan Alexandru (Abigail). Pe lângă faptul că Duncan Patterson a cântat în trecut în Leafblade, relația de prietenie dintre el și Sean Jude datează de multă vreme.

Pe lângă vechea prietenie ce îi leagă pe cei doi muzicieni britanici, Duncan Patterson se consideră un fan al trupei Valle Crucis în care activă Sean Jude în anii '90 și a cântat în câteva ocazii și cu Leafblade.

Primii 20 de participanți care prezintă la intrare biletul pentru concertul Alternative 4 din Kulturhaus se vor bucura de intrare gratuită la concertul din Wings Club din 14 decembrie 2011.

Concertul din București al trupei Leafblade face parte din The Winter Waking Tour 2011, organizat de Cavalleria Events, și va avea loc în următoarele orașe:
- 13 decembrie 2011 - la Brașov în Club Rockstadt,
- 14 decembrie 2011 - la București în Club Wings,
- 15 decembrie 2011 - la Galați în Club Zodiar.

Concertul  Alternative 4 din data de 15 decembrie 2011 din Kulturhaus este organizat de DonisArt.

Sursa : Cavalleria Events
http://cavalleria.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top