Noutăți și comunicate

Marky Ramone's Blitzkrieg live la Bucuresti

9 Aprilie 2012
Marky Ramone's Blitzkrieg live la Bucuresti

Luni, 9 aprilie 2012, dupa ora 19:00, legenda muzicii punk, Marky Ramone, va susține un concert extraordinar la București. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc în Jukebox Venue, iar in deschidere va urca pe scenă formația Niște Băieți.

Prețul unui bilet de intrare este de 60 lei așezat și de 40 de lei în picioare și poate fi achiziționat de pe http://www.eventim.ro sau din rețeaua Eventim (librariile Carturești și Humanitas, magazinele DOMO, rețelele Cosmote, Orange și Vodafone și la Sala Palatului).

Marky Ramone a fost toboșarul primei formații punk din lume , Ramones, timp de 15 ani de zile. Ramones este una dintre cele mai importante trupe din întreaga istorie a muzicii rock, fiind inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în anul 2002.

Concertul din București face parte din turneul mondial "Marky Ramone's Blitzkrieg Tour 2012". Formația care îl va însoți pe Marky Ramone în turneu cuprinde muzicieni de excepție: Michael Graves (ex-Misfits) "" solist vocal, Crazy Joe ""chitară, Martin Blitz - bass .

Accesul în club se realizează începând cu ora 19:00.
Marky Ramone's Blitzkrieg live la Bucuresti Concert, festival, eveniment


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.