Noutăți și comunicate

Maria Gheorghiu si Trupa Cantos pe scena din Mojo Music Club la Folknights by Ovidiu Mihailescu

27 septembrie 2011
Maria Gheorghiu si Trupa Cantos pe scena din Mojo Music Club la Folknights by Ovidiu Mihailescu
Marți, 27 septembrie 2011, sunteți invitați de la ora 20:00 la un concert Maria Gheorghiu și Trupa Cantos în Mojo Music Club.

Prețul unui bilet este de 15 lei respectiv 10 lei pentru studenți. Biletele se pot achiziționa de la intrarea în club. Pentru contact și rezervări sunați la 0760263496.

Adresa Mojo Brit Room : Str. Gabroveni, Nr. 14, București.

Maria Gheorghiu e o folkistă care nu mai are nevoie de prezentări! Aparută la Cenaclul Flacara, o voce inconfundabilă, versuri de calitate, o prezență scenică dosebită, ea este deja un nume în lumea folkului! Melodiile ei, de la "Ioan cel fără de țară" la "Floare de vârtej" invită la întoarcera către suflet și către poezia de calitate... la concertele ei sala cântă și oamenii iși regăsesc speranța!

Trupa Cantos e una din cele mai frumoase și serioase din trupele folk ale noului val. Cu o pregătire muzicală solidă, cu un flaut fermecat care sfâșie tăcerea, cu o voce care amintește începuturile frumoase ale folkului Mihai și Codruța Loiejevski sunt artiști de care veți mai auzii... Ca să nu lungim... vă așteptăm la Mojo pentru o seara de folk frumos și de calitate!

Scena este deschisă pentru debutanț după concert.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top