Noutăți și comunicate

Marfar, Daniel Lazar, Sorin Danescu, THE R.O.C.K. si Grupul Folcloric Trei Pazeste s-au alaturat campaniei 2% pentru Societatea de Salvare Bucuresti

17 mai 2013
Tot mai multi artisti considera ca este important sa sustina Societatea de Salvare si Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov. Astfel, noi artisti au hotarat sa se alature campaniei 2%: Marfar, Daniel Lazar (Vocea Romaniei), Sorin Danescu (DIESEL), THE R.O.C.K. si Grupul Folcloric Trei Pazeste.

Pentru imbunatatirea timpului de sosire la caz, perfectionarea continua a personalului medical din sistemul de urgenta si cresterea calitatii serviciilor oferite, Societatea de Salvare Bucuresti desfașoara, pana pe 25 mai 2013, campania de redirectionare a 2% din impozitul pe venit (corespunzător anului fiscal 2012).              

Suntem impreuna de 107 ani. Redirectioneaza si TU 2% din impozitul pe venit catre Socitatea de Salvare pentru ca impreuna SALVAM VIETI! O secunda face diferenta! este mesajul pe care vedetele implicate in aceasta campanie il transmit atat fanilor, cat si publicului larg, fiind constiente de importanta Serviciului de Ambulanta in Romania.

La intrebarea  "Ce te-a facut sa accepti invitatia de a te alatura acestei cauze? De ce Societatea de Salvare?",  artistii au raspuns urmatoarele:


Marfar
MARFAR: Sustinand campania 2% pentru Societatea de Salvare Bucuresti, lupt pentru mine si pentru cei din jurul meu. Stim cu totii ca timpul de interventie poate fi decisiv pentru salvarea celor aflati in stare critica. Tocmai de aceea, avem nevoie de promptitudine, eficienta si performanta din partea Societatii de Salvare, iar redirectionarea a 2% din impozitul pe venit este un efort mic ce poate avea efecte uriase. - Mirel Cumpanas


Daniel Lazar
Daniel Lazar: 2% pentru ca cineva sa-mi auda glasul cand cer ajutor. 2% pentru a fi salvat. 2% pentru ajutorul celor dragi. 2% pentru performanta, echipament si cele necesare diminuarii suferintei. 2% pentru...A FI.


Sorin Danescu
Sorin Danescu ( DIESEL): Ca orice artist cu imagine, sunt solicitat sa promovez mai multe cauze si uneori alegerea e foarte dificila. In cazul societatii de salvare insa, alegerea a fost foarte simpla - pe langa afinitatea cu cauza, un serviciu care este indispensabil societatii noastre si sufera de o lipsa acuta de fonduri, vorbim si de un rezultat tangibil si cvasi-imediat - nu se doreste mutarea muntilor din loc, ci o imbunatatire a serviciului de ambulanta, ceea ce se poate realiza cu fondurile obtinute in timp foarte scurt


Daniel Ignat
Daniel Ignat (THE R.O.C.K.): M-am implicat in aceasta campanie pentru ca acum o luna chiar am avut nevoie de ambulanta si am vazut cat de important este sa ajunga la timp la tine.Sunt momente in viata in care avem nevoie urgent de ajutor, iar singura cale de a ajunge in siguranta la specialist este sa chemam salvarea. Oamenii astia chiar iti pot salva viata!


Grupul Folcloric Trei Pazeste
Grupul Folcloric Trei Pazeste : Am ales sa ne implicam in campania 2% pentru Societatea de Salvare pentru a sprijini o entitate care prin rolul ei trebuie sa salveze vieti. Viata nu o putem trai de mai multe ori si de aceea,  daca este cazul, trebuie salvata. Orice secunda conteaza!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top