Noutăți și comunicate

Maraton cu trupa Maya in Club Iron City

18 aprilie 2010
Maraton cu trupa Maya in Club Iron City
Duminica, luni, marti si miercuri adica intre 18 - 21 aprilie 2010, sunteti invitati in fiecare zi de la ora 21:00 sa ascultati MAYA in club Iron City.

MAYA nu e proiect nou. E nume nou pentru ceea ce multa lume cunoaste drept Mishu Calian Band. Si membrii trupei sunt aceeasi, nicio schimbare de componenta. Raman castigatorii premiului "Best progresive band 2009" in cadrul GBOB, semifinalistii competitiei Battle of Songs, si continua traditia deja incetatenita a trupelor din Cluj care fac valuri.

Stilul muzical se inscrie in "trend"-ul acustic al timpului muzical actual (rock-folk). "Viteza sangelui meu" este piesa de referinta a trupei, piesa care i-a facut cunoscuti unui public extrem de numeros. Sub acelasi titlu, MAYA vine in Bucuresti sa cante intr-un maraton de 4 zile in clubul Iron City (strada Blanari nr. 12). Si daca e Maraton cu MAYA, atunci evenimentul a devenit firesc... MAYATON!

Pentru ca ii cunoasteti, pentru ca ati auzit de ei, pentru ca sunteti curiosi, pentru ca vreti sa beti o bere in ritmuri live, pentru ca aveti nevoie de atmosfera. Va asteptam in toate zilele sau cel putin in una dintre ele. Nu garantam faptul ca nu da dependenta...


MAYA
Mishu Calian - voce, chitara acustica
Tudor Badescu - bass
Richie Bordea - chitara solo, armonie
Sorin Zamfir - tobe, percutii


Viteza sangelui meu - http://www.trilulilu.ro/mishucluj/d71577541b201c


Eveniment MHO Music in colaborare cu Iron City Club din Bucuresti.
Partenerii evenimentului: InConcert.ro, Metalhead.ro, Iconcert.ro, ForeverFolk.com, Timeout.ro, Letsrock.ro, FolkBlog.ro, SUNETE, Metropotam.ro, BestMusic.ro, RRM Student Fm.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top