Noutăți și comunicate

Mai sunt doar trei zile pana la concertul SODOM la Arenele Romane

2 noiembrie 2011
Mai sunt doar trei zile pana la concertul SODOM la Arenele Romane
Mai sunt doar trei zile in care fanii trupei Sodom isi pot achizitiona bilete la pretul initial de 75 lei, in ziua concertului, sambata 5 noiembrie 2011, valoarea acestora fiind de 85 lei, disponibile doar la casa de bilete de la Arenele Romane din Bucuresti. Pretul abonamentelor este de 120 lei, acestea fiind disponibile inclusiv pe data de 5 noiembrie 2011, direct la Arenele Romane.


Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Carturesti si online pe http://www.eventim.ro), Bilete.ro (inclusiv prin oficiile Postei Romane marcate Bilete.ro), Sala Palatului, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Bestial Records - filiala Bucuresti, H&H Bar si Fire Club.


Rock Legends prezinta un nou concept, unic in materie de evenimente live si anume face posibila prezenta, in premiera in Romania, a mai multor titulaturi considerate clasice de catre ascultatorii de muzica rock. Primele doua editii Rock Legends se vor desfasura in primele doua weekenduri ale lunii noiembrie 2011, astfel pe 5 noiembrie 2011, legendara trupa thrash metal germana SODOM va concerta in premiera la Bucuresti, in timp ce sambata urmatoare, pe 12 noiembrie 2011, britanicii de la VENOM vor urca pe scena de la Arenele Romane din capitala. Cele doua editii Rock Legends se vor desfasura sub forma unui mini-festival, alaturi de cei headlineri fiind confirmate sase trupe din Romania si strainatate. 


Trupele confirmate pentru a concerta pe 5 noiembrie 2011 alaturi de Sodom sunt SINCARNATE (Bucuresti), NADIMAC (Belgrad, Serbia) si L.O.S.T (Bucuresti), in timp ce MEDIOCRACY, KISTVAEN si APA SIMBETII (toate din Bucuresti) vor urca pe aceeasi scena cu Venom in data de 12 noiembrie 2011.



Rock Legends este o productie Big Name Entertainment si Axa Valaha Productions si, in parteneriat cu promoterul si impresarul Niki Constantinescu.

Sursa : Axa Valaha Productions


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top