Noutăți și comunicate

Mai sunt 3 zile pana la concursul Rock in Parc

27 noiembrie 2012
Mai sunt 3 zile pana la concursul Rock in Parc
În data de 30 noiembrie 2012, la Arenele Romane - în Parcul Carol din București, cu începere de la ora 18:00, se va desfășura primul evenimente din seria de spectacole concurs care vor avea loc în vederea selecționării grupurilor rock ce vor participa la Festivalul Internațional " Rock in Parc ".

Organizatorii au programat 3 ediții de calificare:
- 30 noiembrie 2012
- 1 martie 2013
- 26 aprilie 2013

Spectacolul de vineri, 30 noiembrie 2012, va aduce pe scena Arenelor Romane, 14 trupe rock într-un maraton de 7 ore de muzică originală.

Regulamentul concursului este:
- fiecare formație va canta piese numai din repertoriul propriu
- timpul maxim de evoluție pe scenă este de 20 minute
Juriul va fi compus din 5 specialiști.
Formațiile care vor participa în finală vor fi stabilite 50% de votul juriului și 50% de votul publicului prezent în sală.

Așa cum am mai spus, spectacolul este primul în pregătirea Festivalului Internațional "Rock in Parc" care va avea loc în vara anului 2013.

Èšinând cont de mesajele pozitive primite după prima ediție a acestui festival, care a avut loc în această vară pe 17 august și de dorința publicului de a participa la astfel de spectacole, care sunt foarte uzuale în toate marile capitale ale lumii, în 2013 "Festivalul Internațional Rock in Parc" se va desfășura pe parcursul a două zile și se va bucura de prezența unor trupe de renume internațional.

INTRAREA PUBLICULUI ESTE LIBERÄ‚

Producători: Centrul Cultural pentru "UNESCO" Nicolae Bălcescu și Primăria Sectorului 4
Coproducatori : Sfinx Experience și Phoenix Entertainment

Vă așteptăm alături de noi, la Arenele Romane din București să vă susțineți trupa favorită ! Pentru mai multe informații, telefon: 021- 335 34 80


Evenimente recomandate

Top