Noutăți și comunicate

Mai putin de o saptamana pana cand World War Tour 2010 ajunge in Romania!

17 noiembrie 2010
Mai putin de o saptamana pana cand World War Tour 2010 ajunge in Romania!
Fanii isi fac deja incalzirea pe piesele formatiilor Sabaton - Alestorm - Steelwing si Bolthard, trupe ce vor urca in data de 17 noiembrie 2010 pe scena de la The Silver Church Club / Bucuresti, in timp ce organizatorii (Promusic Prod. & Events si Revista Maximum Rock), impreuna cu managementul formatiilor, pun la punct toate detaliile legate de sunet, lumini si efecte pirotehnice.

Joakim BrodA n - voce, claviaturi / Sabaton a declarat:

"World War Tour 2010 este unul din cele mai bune turnee in care am fost angrenati pana in acest moment si asta se vede si din numarul mare de concerte sold out de pana acum. Ajungem pentru prima data in capitala Romaniei si asta inseamna foarte mult pentru noi. Stim ca avem multi fani acolo si ii asteptam la concert, sa cantam piesele impreuna si sa ne distram. Va fi un concert demential din care nu vor lipsi efectele pirotehnice si alte surprize. Pentru noi conteaza foarte mult prezenta fanilor, ei ne dau puterea si energia pentru fiecare concert."



Christopher Bowes - voce, sintetizator / Alestorm ne-a marturisit:

"Este pentru prima data cand ajungem in Romania si suntem emotionati. Am auzit multe lucruri bune despre rockerii de acolo de la alte formatii prietene. Ii asteptam la concert si le promitem un show pe cinste. Am pregatit un setlist interesant si cu siguranta ne vom distra excelent."



Bolthard - mesaj pentru rockerii din Romania (video):


Nu uitati de Sabaton Party!

Duminica, 14 noiembrie, in Heaven and Hell Bar (Strada Occidentului nr. 1), incepand cu ora 20.00 si pana dupa ora 01.00 va avea loc SABATON PARTY.
Va asteptam la o petrecere pe cinste unde puteti castiga si cateva premii interesante.
Cei interesati pot achizitiona bilete pentru acest concert!
Pagina evenimentului pe facebook se poate accesa AICI.
Intrare libera!

Bilete:

Biletele pentru concert, in valoare de 60 lei pot fi achizitiona, prin reteaua Eventim: Magazinele Germanos, Magazinele Vodafone, Magazinele Orange, Librariile Humanitas si online, pe www.eventim.ro.

In ziua concertului biletul are valoarea de 65 lei si se achizitioneaza numai la intrarea in sala de spectacol.

Amanunte: www.promusicprod.ro/sabaton.

Un eveniment organizat de Promusic Prod. & Events si Revista Maximum Rock.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top