Noutăți și comunicate

Mai putin de o luna pana la concertul Postmodern Jukebox de la Sala Palatului

3 martie 2017
Mai putin de o luna pana la concertul Postmodern Jukebox de la Sala Palatului
Miercuri, 29 martie 2017, Sala Palatului din Capitală se lasă învăluită de ritmurile anilor de glorie ai swing-ului marca Postmodern Jukebox. Spectacolul începe de la ora 20:00. Organizator: Events.



Turneul european al trupei a debutat pe 27 februarie. După Moscova, Riga, Talin, Dublin, Helsinki, Oslo, Edinburgh, Stockholm, Liverpool, Copenhaga, Berlin și multe alte metropole, fenomenul viral Postmodern Jukebox ajunge la București pe 29 martie, la Sala Palatului.

Scott Bradlee, creatorul trupei și eminența cenușie din spate, a transformat brandul Postmodern Jukebox într-o adevărată forță, construind o mișcare incredibilă în jurul grupului la nivel local. Scott continuă să identifice piesele potrivite pentru trupă, să creeze aranjamentele și să desemneze distribuția pentru fiecare turneu, distribuție care include nume notabile alături de talente nou descoperite. Postmodern Jukebox lansează câte un nou videoclip în fiecare săptămână pe canalul lor de YouTube (cele mai recente sunt Nothing Else Matters, Side To Side, What Is Love) toate filmate în mediul casual din sufrageria lui Scott. Un om foarte ocupat în aceste zile, Bradlee își împarte timpul între producția de noi videoclipuri în Los Angeles și turneele din întreaga lume. Acum cu o componență de peste 70 de membri, trupa Postmodern Jukebox are în palmares un canal de YouTube cu 500 de milioane de vizualizări și 2 milioane de abonați.

În funcție de distanța față de scenă, biletele la concertul de la Sala Palatului costă 120 lei, 150 lei, 180 lei, 220 lei, 350 lei – VIP. Biletele se pot cumpăra online pe http://www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV).

OFFICIAL SITE
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top