Noutăți și comunicate

Mai este o saptamana pana la festivalul Plopstock

21 august 2014
Mai este o saptamana pana la festivalul Plopstock
Doar o singura saptamana a mai rămas până la mult așteptatul festival de muzică Plopstock. Născut în inima orașului Satu Mare, acesta se va desfășura în perioada 21-23 August 20141. Apărut în 2010 ca și o nebunie frumoasă la inițiativa unor tineri, fără pretenții sau visuri mari, a ajuns la a cincea ediție, devenind un brand local în continuă creștere.

Anul acesta festivalul vine cu un line-up echilibrat, aducând reprezentanți ai mai multor genuri muzicale, de la rock la reggae, funk sau electro. Printre numele mari ale festivalului se numără Subcarpați, Vița de Vie, Basska, Riddim Colony, Dirty Shirt sau Shiver.

"Am fost inspirați de reacțiile pozitive din anii trecuți și am decis că anul acesta să oferim mai multă muzică bună, mai multe zile de distracție și mai multe puncte de atracție. Deoarece unul din obiectivele noastre este să readucem Satu Mare pe harta festivalurilor din România, am creat Plopstock Village, zonă care va oferi posibilitate de campare pentru participanții din alte orașe și va găzdui cea de-a doua scenă, Dance Stage.'' declară unul dintre organizatori.

Abonamentul de camping costă 30 de ron și include intrarea la toate cele trei afterparty-uri, iar cei ce nu doresc campare pot achiziționa abonamente simple la prețul de 25 de ron sau bilete la prețul de 12 ron pe seară.

Plopstock este construit la umbra unor plopi, de unde și numele. Frumusețea acestui festival se datorează în mare parte faptului că zona este amenajată de voluntari tineri, iar decorațiile și design-ul sunt făcute în mare parte din materiale reciclabile, promovându-se astfel spiritul ecologic. Totodată, locația, deși centrală, este nefolosită, prinzând viață doar în zilele de festival.

Evenimentul încurajează o atmosferă hippie, relaxantă și departe de grijile cotidiene, prin decorații inedite, muzică live și diferite activități. Spre deosebire de edițiile precedente, anul acesta vine cu un strop de cultură urbană adăugând un mini skate/bmx park și un teren de streetball. De asemenea, cei care vin la festival se vor bucura de o zonă de relaxare, "Chill-zone", acompaniată de jam session-urile tinerilor muzicieni de pe o scenă special dedicată.

Pe scurt, unicitatea lui, entuziasmul organizatorilor și faptul că este cu intrare liberă pentru toată lumea fac festivalul Plopstock un eveniment pe care trebuie să-l aveți în calendarul verii.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top