Noutăți și comunicate

Mai este o luna pana la concertul Jethro Tull in Bucuresti

20 mai 2014
Mai este o luna pana la concertul Jethro Tull in Bucuresti
Peste o luna, Ian Anderson si colegii sai ii vor fascina pe fanii din Romania cu legendarele piese Jethro Tull. Un amestec fermecator de hard rock, sonoritati folk si tente de blues va rasuna din Sala Palatului in seara de 20 a lunii iunie. Evenimentul poarta numele de "Jethro Tull's Ian Anderson plays the best of Jethro Tull" si promoveaza noul album "Homo Erraticus", ce a fost lansat in luna aprilie a acestui an.



Noul album contine 15 track-uri si este un album specific lui Anderson, cu piese captivante si versuri pline de duh! "Homo Erraticus" este traducerea scrisa din limba latina care inseamna "om ratacitor". "Este povestea noastra a tuturor celor care suntem in cautarea unei vieti mai bune" explica Ian. Materialul contine fragmente din propriile convingeri ale lui Anderson si aspecte ale personalitatii sale, nefiind insa o autobiografie. Noul album este in conformitate cu pasiunea lui Anderson pentru rock si early english, continand in acelasi timp si un vibe modern!

Concertul "Jethro Tull's Ian Anderson plays the best of Jethro Tull" va fi ilustrat si completat de elemente video si teatrale si va contine doua parti: piese de pe noul album si cele mai mari hituri Jethro Tull.



Biletele pentru show-ul "Jethro Tull's Ian Anderson plays the best of Jethro Tull" din 20 iunie 2014 au preturi cuprinse intre 50 de lei si 250 de lei si se gasesc in toata reteaua Biletoo, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul, Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici.

Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: http://www.Biletoo.ro, http://www.Blt.ro, http://www.Bilet.ro, http://www.Bilete.ro, http://www.Eventim.ro sau http://www.Myticket.ro!



Concertul "Jethro Tull's Ian Anderson plays the best of Jethro Tull" va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 20 iunie 2014 si este organizat de Project Events.

Parteneri media: Romania Tv, Rock Fm, Adevarul, Click, Forbes, Ring, Catavencii, Zile si Nopti, Sunete, Vip, Stop To Shop, Bucharest NightLife, Realitatea.net, iConcert.ro, BestMusic.ro, InfoMusic.ro, Metalhead.ro, MaximumRock.ro, LetsRock.ro, RockEvent.ro, RockStage.ro, MetalFan.ro, Diseara.ro, 220.ro, Ziare.com, OrasulM.eu, 9AM.ro, eComunicate.ro, Reteaua Info-Sanatate, Tv City, Blitz Tv, Spard Team, Carpat Guard.

http://www.youtube.com/watch?v=gWubhw8SoBE

http://www.ProjectEvents.ro
http://www.facebook.com/ProjectEvents.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top