Noutăți și comunicate

Mai e o luna pana la concertul Amon Amarth, As I Lay Dying si Septicflesh la Arenele Romane

20 octombrie 2011
Mai e o luna pana la concertul Amon Amarth, As I Lay Dying si Septicflesh la Arenele Romane
A mai rămas exact o lună până la cel mai important concert metal al sfârșitului de an 2011, eveniment la care participă formațiile Amon Amarth și As I Lay Dying - pentru prima dată în România, alături de Septicflesh, formația grecească care a reușit cu ocazia precedentelor concerte din Romania să-și creeze o imagine excelentă și un număr semnificativ de fani.

Reamintim ca formațiile de mai sus vor ajunge pentru prima oară în Romania într-un concert prezentat de Promusic Events și revista Maximum Rock în cadrul turneului european "Surtur Rising Tour". Evenimentul va avea la Arenele Romane din București (într-un cort special amenajat și încălzit printr-o instalație de climatizare de mare putere) în ziua de sâmbătă, 19 noiembrie 2011.

Mai multe amanunte pe: http://www.promusicprod.ro/amonamarth

Câteva filmări din cadrul concertului de la Berlin, eveniment ce s-a desfășurat în data de 15 octombrie 2011 cu casa închisă, se pot urmări la următoarele linkuri:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kkNGo-QVH78
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SEhjinJcvqY
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j8lginVmyQw


Până în acest moment aproape jumătate din biletele disponibile la vânzare au fost achiziționate de amatorii sonorităților metal, ceea ce ne face să spunem, fără a greși, că acest eveniment este cel mai așteptat concert rock / metal al sfârșitului de an 2011.

Amon Amarth a lansat pe data de 29 martie 2011, prin Metal Blade Rec, noul material discografic intitulat "Surtur Rising". "Surtur Rising" aduce 10 piese clasice pentru Amon Amarth, însă o producție la care s-a insistat foarte mult, după cum declara Johan Hegg, solistul trupei.

Tracklisting "Surtur Rising":
01. War Of The Gods
02. Tock's Taunt - Loke's Treachery Part II
03. Destroyer Of The Universe
04. Slaves Of Fear
05. Live Without Regrets
06. The Last Stand of Frej
07. For Victory Or Death
08. Wrath Of The Norsemen
09. A Beast Am I
10. Doom Over Dead Man

Biletele se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești, Humanitas și online pe http://www.eventim.ro) la următoarele prețuri:
- 78 lei pentru primele 150 bucăți (Primele 50 de bilete pot participa la o extragere pentru meet and greet.)
- 87 lei pentru următoarele bilete, până la data de 15 octombrie 2011
- 95 lei pentru următoarele bilete, până la data de 18 noiembrie 2011
- 110 lei pentru biletele achiziționate în ziua concertului, 19 noiembrie 2011. Acestea se achiziționeaza DOAR la intrarea în locația evenimentului.

O listă cu toate magazinele din țară unde găsiți bilete pentru acest concert se poate vedea la http://www.eventim.ro/ro/outlete/romania

Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro
http://www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top