Noutăți și comunicate

Magnolia lanseaza un nou single

1 august 2011
Magnolia lanseaza un nou single
MAGNOLIA lanseaza un nou single denumit "If I Could Press A Button".
Puteti asculta noul single la adresa:
http://remix.magnoliamusic.ro/audio/Magnolia_-_If_I_Could_Press_A_Button_-_320kbps.mp3

Piesa "If I Could Press A Button" poate fi descarcata gratuit de pe siteul oficial, http://www.magnoliamusic.ro si ascultata online aici: http://youtu.be/_DFuQqTSXjk.

Magnolia a inceput luna iulie in forta, cu un show in cadrul B'ESTFEST Summer Camp, in aceeasi zi cu Asian Dub Foundation, LAMB si Mika, reintrand apoi in studio pentru a finaliza noul single, "If I Could Press A Button". Piesa, cunoscuta deja fanilor din concerte sau aparitii TV, poate fi ascultata online pe canalul de Youtube al proiectului - http://youtu.be/_DFuQqTSXjk si descarcata gratuit de pe  siteul oficial, http://www.magnoliamusic.ro. Single-ul pastreaza acelasi stil retro-electro-pop cu care Raluca Leahu - vocea din spatele proiectului Magnolia - ne-a obisnuit, si este "o combinatie de vechi cu nou, atat ca stil de instrumentatie, cat si ca energie", dupa cum declara chiar Raluca. "Mesajul meu ar fi sa dam o sansa muzicii sa ne bucure. Sper din tot sufletul ca piesa va placea".

Magnolia isi va petrece o mare parte a acestei veri in studio, unde in prezent lucreaza la noi piese, care isi vor gasi locul pe materialul discografic  de debut, ce urmeaza a fi lansat spre sfarsitul acestui an. Intre timp, trupa pregateste si un nou show live, orientat mai mult spre zona electro, data fiind si schimbarea de componenta:  Marius Silion "Secuem", cel care a castigat concursul de remix-uri pentru piesa "Music" (http://youtu.be/_DFuQqTSXjk), este noul membru Magnolia, ocupandu-se in concerte de partea de synth  / fx / samples, alaturi de Raluca (voce), Dan Leahu (chitara & synth) si Bogdan Morosanu (tobe).

http://www.magnoliamusic.ro/
http://www.magnoliamusic.ro/download/
http://www.youtube.com/romagnolia
http://www.facebook.com/magnoliamusic



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top