Noutăți și comunicate

MEGADETH inainte de festivalul OST FEST

3 aprilie 2012
MEGADETH inainte de festivalul OST FEST
Festivalul OST FEST va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events! Eveniment prezentat de ROCK FM.

Inainte de a concerta pe 17 iunie 2012 pe scena festivalului OST FEST de la Romexpo, Megadeth are multe concerte de sustinut. Aflati in turneul "Gigatour", alaturi de nu mai putin celebra trupa Motorhead, membrii Megadeth strabat patru continente cu 10 camioane si o echipa de peste 80 de tehnicieni. Celebri pentru show-urile lor, membrii Megadeth vor incinge atmosfera anul acesta inainte de OST FEST in aproximativ 30 de orase: Memphis, Orlando, Sao Luis, Columbia, Dessau, Zadar, Monza, Castle Donington, Clisson, etc...; iar dupa concertul de la Bucuresti turneul continua cu Turcia, Grecia si multe alte tari.

Daca in 2010 Megadeth alaturi de formatiile Metallica, Slayer si Anthrax au format Big4 (Big Four of Thrash) si au sustinut un show ametitor in Romania, pentru spectacolul din 2012 de la OST FEST, Megadeth promite sa tina publicul cu respiratia taiata pe tot parcursul concertului!

Desi promit surprize mari, se poate divulga insa ca din playlist nu vor lipsi piese precum "Symphony Of Destruction", "A Tout Le Monde", "Hangar 18" sau "Contdown To Extinction".

Mai multe detalii despre festivalul OST FEST, precum si despre trupele care vor canta in toate cele trei zile de festival puteti gasi accesand: http://www.OstFest.ro.

Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt:
- 500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
- 350 lei Fire Circle
- 265 lei Tribuna
- 120 lei Golden Circle
- 90 lei Gazon

Preturile ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile de festival sunt:
- 800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
- 525 lei Fire Circle
- 400 lei Tribuna
- 200 lei Golden Circle
- 150 lei Gazon

OST FEST va aduce in vara pe scena sa nume precum: Motley Crue, Dimmu Borgir, OverKill, Manowar, Europe, Trooper; HollyHell, Motorhead, Megadeth, W.A.S.P., Lake Of Tears si multi multi altii! Biletele se gasesc la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro sau MYTICKET.ro. 



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top