Noutăți și comunicate

MARA lanseaza o provocare cu noul sau videoclip TOMA

28 februarie 2013
MARA lanseaza o provocare cu noul sau videoclip TOMA
Casa de producție Kult Studio lansează TOMA, al doilea videoclip de pe albumul "In love with love", al artistei Mara (nu-jazz), lansat pe 28 noiembrie 2012, în București. Noua colaborare cu echipa de la Urban Friends Republik aduce videoclipului un nou concept de imagine pentru Mara, iar sound-ul piesei TOMA, produsă de către Paul Sensor, a fost reeditat special pentru acest videoclip.

"Toma, te provoc!  Închide ochii. Deschide-ți inima. Acum privește dincolo de interfața vizibilă a lumii și vei vedea adevarata realitate... Lansez această provocare directă scepticului Toma, care pune la îndoială realitatea spiritului, amăgit de iluzia materiei. Vă provoc și pe voi să vedeți reflexia nevăzutului în oglinda sufletului vostru." - Mara

"Videoclipul TOMA mizează pe deformarea realității ca punct central, motiv pentru care s-a recurs la folosirea oglinzilor paralele. Oglinzile devin un laitmotiv vizual pentru videoclipul TOMA, iar imaginea pare că se scurge într-o dimensiune interioară. Ideea de "nevăzut" este captată între cadre (in between frames) pentru a accentua relația fragilă dintre lumea din noi și bruiajul permanent al mediului în care existăm", mărturisește Alex Gelehrter, regizorul videoclipului.

În albumul "In love with love", Mara construiește o poveste de dragoste, în jurul ideii de evoluție a omului ca ființă spirituală. Experimentând, din punct de vedere stilistic, o zonă vastă de sound și concept, Mara îmbină instrumentele live cu elemente electronice, tradiționalul cu experimentalul redând un spațiu muzical în care nu-jazz întâlnește ambient și chiar drum-and-bass, iar beat-urile de trip-hop sunt mixate cu clarinet și percuție live.


Vă invităm să urmăriți videoclipul TOMA lansat pe site-ul casei de producție Kult Studio -http://www.kultstudio.ro sau pe pagina oficială de facebook MARA http://www.facebook.com/MaraOfficial

Muzica: Paul Sensor și Mara, versuri Mara, regie și montaj, Alex Gelehrter (UFR), imagine, Ionut Staicu (UFR), styling Mirela Petre & Alex Caraman, locație Fratelli.

Mara & Kult Studio Artistsa susținut concerte alături de artiști internaționali ca Faithless, Chicane, Crystal Method, Bonobo.
Casa de productie Kult Studio este un spațiu pentru creație și producție de muzică, spectacol, artă video, teatru și dans. Condus de un grup de artiști și producători experimentați, Kult Studio produce proiecte artistice precum Sensor, Mara, Sakadat, Grafik Show, Deaf Sounds, Mongol etc. Kult Studio a susținut diverse producții ale unor artiști ca Hadaway, Coolio, Dan Chisu, Smiley, Inna, Lora, Guess Who, A.G. Weinberger, Maia Morgenstern, Florin Piesic jr., Manni Neuman, și mulți alții.

http://www.kultstudio.ro
http://www.facebook.com/MaraOfficial


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top