Noutăți și comunicate

MANOWAR iti ofera sansa sa castigi bilete pentru concertele din Gods And Kings World Tour 2016!

21 septembrie 2015
MANOWAR iti ofera sansa sa castigi bilete pentru concertele din Gods And Kings World Tour 2016!


MANOWAR revine in Romania, pe 19 februarie la Cluj Napoca si pe 21 februarie la Bucuresti si iti ofera sansa sa castigi bilete pentru unul dintre aceste concerte, sau pentru un alt show din cadrul ‘Gods and Kings Wolrd Tour 2016’! Ceea ce trebuie sa faci pentru a lua parte la concurs este sa filmezi sau fotografiezi puncte de referinta, din orasul ales.

Poti opta pentru orice oras in care MANOWAR va ajunge in cadrul turneului Gods And KingsWorld Tour 2016.

Poti trimite imagini sau filmulete cu repere turistice din orasul ales, dar poti include si puncte mai putin cunoscute, sau locuri care au o insemnatate speciala pentru tine. Imaginile pot fi insotite de un comentariu sau de cateva cuvinte despre tine, in format camera video sau in scris.

Nu este o conditie obligatorie sa locuiesti in orasul pentru care trimiti materiale, dar este o conditie obligatorie sa fii autorul materialelor trimise.

Termenul limita pentru inscrierea materialelor foto si video in concurs este 30 septembrie.

La final se va extrage un castigator pentru fiecare concert din cadrul turneului Gods And Kings World Tour 2016.

Modul de participare si termenii si conditiile concursului sunt descrise aici: http://bit.ly/1UAiLDw



Premii:

- Doua bilete la un show la alegere, din turneul Gods And Kings World Tour 2016 (transportul si cazarea nu sunt incluse)

- Materialele desemnate castigatoare vor fi publicate pe site-ul MANOWAR, canalul de You Tube si pe paginile trupei din retelele sociale.

- Materialele desemnate castigatoare vor deveni parte din universal MANOWARY, vor fi impartasite tuturor si poate vor fi incluse pe urmatorul DVD al trupei!



CONCURS FOTO:

Inscrierea in concurs:

  1. Realizeaza o fotografie la rezolutie inalta, cu un subiect aflat in concordanta cu tema concursului. Poti alege orice subiect, atata timp cat acesta respecta tema si Termenii si Conditiile concursului.
NU utiliza material protejate de copyright sau material care incalca legislatia locala ori drepturile de proprietate ale altei personae.

Fotografiaza pe orizontala (landscape), materialele realizate astfel sunt mai usor de integrat in viitoarele materiale video ale trupei.

Specificatii tehnice:

Trimite imaginile in format. jpeg sau. jpg

Trimite fotografii cu marimea cuprinsa intre 3 megabytes si 8 megabytes si minim1600 pixeli latime (daca imaginea este orizontala) sau 1600 pixeli inaltime (daca este verticala).

  1. Trimite materialele pe adresa: frontrow@manowar.com.
Include sintagma “MANOWAR Gods And Kings World Tour 2016 Landmark Contest” si numele orasului pentru care trimiteti materiale in titlul mailului si numele tau complet in corpul mailului. Nu amesteca materiale din mai multe orase!

Citeste integral termenii si conditiile inainte de a inscrie materiale in concurs:

http://manowar.com/gods-and-kings-tour-2016-landmark-contest-how-to-join-terms-conditions/



CONCURS VIDEO:

Inscriere:

  1. Realizeaza un material video, cu durata cuprinsa intre minim 30 de secunde si maxim 5 minute, al carui continut sa fie in concordanta cu tema concursului.
Poti integra orice material ce respecta Termenii si Conditiile concursului.

NU utiliza materiale protejate de copyright sau materiale care incalca legislatia locala ori drepturile de proprietate ale altei persoane.

Filmeaza pe orizontala (landscape), materialele realizate astfel sunt mai usor de integrat in viitoarele materiale video ale trupei.

Specificatii tehnice:

- High Definition
- NTSC, 29.97 FPS (Frames Per Second)
- Rezolutie minima 1920 x 1080

  1. Uploadeaza materialul pe YouTube sau pe alta platforma publica de video sharing.
Include sintagma “MANOWAR Gods And Kings World Tour 2016 Landmark Contest” si numele orasului pentru care trimiteti materiale in titlul videoclipului. Nu amesteca materiale din mai multe orase!

  1. Trimite un mail, cu linkul catre materialul video, numele tau complet si numele orasului prezentat in material pe adresa frontrow@manowar.com. Include titlul videoclipului in subiectul mailului.
Citeste integral Termenii si Conditiile concursului video inainte de a inscrie materiale in concurs:

http://manowar.com/gods-and-kings-tour-2016-landmark-contest-how-to-join-terms-conditions/

Succes!







Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top