Noutăți și comunicate

MANOWAR canta piesa ce da titlul filmului EL GRINGO

6 mai 2012
MANOWAR canta piesa ce da titlul filmului EL GRINGO
"El Gringo" se va regasi pe viitorul album MANOWAR

MANOWAR si After Dark Films au anuntat ca o piesa de pe urmatorul album al trupei va fi tema sonora a francizei cinematografice After Dark Action "EL GRINGO." Productia este un western alert cu  Scott Adkins (The Expendables 2, The Bourne Ultimatum), Christian Slater si Yvette Yates (Without Men). After Dark Action va prezinta filmul EL GRINGO, alaturi de alte patru productii proprii, in cinematografele din Statele Unite, in cadrul unui festival de film comercial, si in sistemul video on demand, pe 11 mai.

EL GRINGO este prima compozitie scrisa de MANOWAR special pentru un film. Melodia intruchipeaza lupta unui erou sfasiat intre ratiuni morale, posibilitatea castigului financiar si provocarea de a ramane fidel propriilor principii si valori. Aceasta este o tema recurenta in muzica MANOWAR.

"Toata lumea iubeste filmele de actiune! Muzica noastra, impreuna cu efectele vizuale de top si subiectul captivant insemana combinatia perfecta, ca sa nu mai mentionez si sansa de a vedea cum muzica prinde viata pe ecran" a spus basistul si compozitorul MANOWAR, Joey DeMaio. "EL GRINGO a fost o experienta extraordinara, sa lucram cu echipa de la After Dark Film a fost o placere si suntem gata pentru mai mult!" a continuat el. 

"Suntem incantati ca trupa MANOWAR este implicata in latura creativa a productiei EL GRINGO" a spus Courtney Solomon, producatorul filmului, CEO & detinator al companiei After Dark Films. "Trupa si-a investit talentul si energia in acest proiect si suntem nerabdatori sa impartasim munca lor fanilor filmelor de actiune din toata lumea"

Noul  album MANOWAR, ce va include piesa "El Gringo" si multe alte piese concepute in spiritul albumului hit Warriors of the World si al clasicelor imnuri MANOWAR va avea premiera mondiala si lansarea in format digital in iunie 2012. 

Un preview al piesei poate fi urmarit mai jos:


http://youtu.be/2JOqDxJ5trY

Regizat de Eduardo Rodriguez (Stash House) dupa un scenariu de  Jonathan W. Stokes,   EL GRINGO este povestea unui Erou care ajunge in Mexic cu $2, 000, 000 cash,   un trecut insangerat si intentia de a-si trai restul zilelor pe o plaja. Ramane insa captiv, in asteptarea unui autobuz, in El Fronteras, un orasel adormit din desert, indepartat de ocean si atat de neprimitor incat in el cu greu se poate gasi un pahar cu apa. Apoi, se imprastie vorba despre banii pe care ii are in posesie, in lumea interlopa, iar el devine o tinta vie. Atacat brusc de politisti corupti, gangsteri si sarlatani, Eroul trebuie sa isi amane planurile de pensionare, sa isi incarce arma si sa salveze prafuitul El Fronteras printr-o serie spectaculoasa de lupte cu arme de foc. 



http://youtu.be/cfaOoABkQW4

MANOWAR va fi cap de afis la OST FEST, in Bucuresti, pe 16 iunie 2012. Trupa va avea statutul de headliner si la urmatoarele festivaluri europene:

Joi, 21 iunie 2012, Gods of Metal - Milano, Italia
Vineri, 6 iulie 2012, Getaway Rock Festival - Gvle, Suedia
Luni, 9 iulie, 2012 - Dortmunder Music Week Festival - Dortmund, Germania


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top