Noutăți și comunicate

Love Songs, Vol. I cu Directia 5 in Music Hall

4 martie 2011
Love Songs, Vol. I cu Directia 5 in Music Hall
Vineri, 4 martie 2011, sunteti invitati in Music Hall incepand cu ora 22:00 la un concert Directi 5.

Pretul unui bilet este de 35 lei. Biletele se pot cumpara la intrare sau pe www.biletoo.ro. Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.
Adresa Music Hall : Str. Nicolae Titulescu, Nr. 171, Sector 1, Bucuresti.

Cel mai noul club din peisajul bucurestean, Music Hall, locul unde sunetul de calitate este la el acasa, va invita sa incheiati saptamana cu o seara senzationala, in compania uneia dintre cele mai cunoscute trupe, ce aniverseaza anul acesta fix 20 de ani de existenta.

Concertul formatiei DIRECTIA 5 se anunta a fi unul spectaculos. Veti putea asculta atat hiturile cunoscute si iubite de public, cat si piese noi ale acestora.
DIRECTIA 5 inseamna: Marian Ionescu (chitara bass), Marius Keseri (tobe), Nicu Damalan (chitara) si Cristi Enache (voce). Cei patru membri, impreuna cu Toni Seicarescu (fostul vocal, ce colaboreaza din nou cu formatia din postura de backing vocals), au reusit pe parcursul celor 20 de ani de existenta a trupei sa creeze cel mai bogat si frumos repertoriu de cantece de dragoste pe ritmuri de rock.

"Avem atatea melodii frumoase, ca nu le putem canta pe toate intr-un concert, asa ca va trebui sa revenim in Music Hall" - este mesajul celor de la Directia 5 pentru iubitorii muzicii de dragoste. Acestea fiind spuse, membri trupei si Music Hall au hotarat sa realizeze o serie de patru concerte intitulate LOVE SONGS, vol. I... IV.

Seara va fi deschisa de trupa Everplay, formatia rezidenta a clubului Music Hall, compusa din muzicieni cu experienta, avand un playlist alcatuit din muzica anilor '60 -'80.

Prin urmare, Music Hall va aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, Music Hall vine in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Sursa: Music Hall.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top