Noutăți și comunicate

Lizard in Paris concerteaza in Ageless Club

16 mai 2013
Lizard in Paris concerteaza in Ageless Club
Joi, 16 mai 2013, incepand cu ora 20:00, sunteti invitati la un concert Lizard in Paris, ce va avea loc la Ageless Club.

Intrare: 20 lei (1 shot de tequila inclus)

Trupa Lizard in Paris reprezinta o calatorie in lumea muzicii rock ce a inceput in 2012, adunand elemente muzicale moderne impreuna cu cele inspirate de inocenta rock-ului anilor '80. Lizard in Paris a fost fondata de Manu Savu (chitarist, compozitor, producator si inginer de studio). Lineup-ul formatiei a fost completat cu basistul Doru "Boro" Borobeica (vechi prieten de al lui Manu si coleg in Voltaj si Iris), Sebastian Richie Blaj - voce si clape si Razvan "Lapi" Lupu - tobe si backing vocals. Albumul de debut, "Ligt Up the Road", exploreaza zone complexe ale existentei noastre, din punct de vedere muzical fiind total lipsit de prejudecati. Trairea intens muzicala este prezenta in toate etapele creatiei: compozitie, productie si in special interpretarea vocala si instrumentala. Toate aceste elemente reprezinta expresia cea mai adevarata si originala ale "feeling-ului" ce a inspirit aceste cantece.

Rezervari: 0728.264.690
Ageless Club: Calea Serban Voda nr.213 (intersectia cu str. Cutitul de Argint), tramvai 1, autobuz 116, 323, metrou Tineretului sau Eroii Revolutiei
http://www.ageless.ro
E-mail: contact@ageless.ro
FB: facebook.com/ageless club


Evenimente recomandate

Top