Noutăți și comunicate

Lirika aniverseaza 1 an - concert in Altceva

25 iulie 2014
Lirika aniverseaza 1 an - concert in Altceva
Vineri, 25 iulie 2014, sunteti invitati de la ora 20:00 în Club Altceva (fostul Andalivia) de pe strada 11 iunie nr.62, la un concert aniversar Lirika.

Intrarea este liberă!
Adresa Club Altceva (fostul Andalivia, aproape de Fabrica) : Strada 11 iunie, Nr. 62, Bucuresti.



În ultima seară de vineri a lunii iulie o să petrecem pe ritm "Nebun". Salvăm apa și bem bere. Ne aducem aminte de serile petrecute în "Vamă". "Căutăm comori" și lăsăm "Zgomotul" minții noatre să se manifeste "Liber".

Veniți cu voie bună și noi venim cu piese noi!



Lirika este o trupă de Pop-Rock care a luat naștere în iulie 2013 și este formată din 5 tineri cu roluri bine definite: Marius Dașcău - voce și chitară, cunoscut drept omul cu tristețuri; Ana Pantilie - clape, stropul de feminitate; Cristian Puchiu - bass, omul cu nebunii; Andrei Cîrlig - chitară, stropul de seriozitate și Lucian Chiriac - tobe, mezinul trupei.

Lirika se descrie pe sine cam așa: "Suntem 5 tineri îndrăgostiți de muzică și de viață care s-au cunoscut printr-o întâmplare fericită și care sunt prieteni înainte de a fi colegi de trupă. Muzica noastră ne reprezintă pentru că este veselă, pozitivă și plină de energie (la fel ca noi). În fiecare cântec încercăm să transmitem un mesaj care să ajungă la inimile celor care ne ascultă".

Numele, deși trimite la "liric", "lirism", "poezie", transmite ceva mai mult. Da, muzica este poezie, poezia provine din interior, dar ce contează cu adevărat pentru trupă este starea de spirit pe care le-o crează ascultătorilor.


Caută trupa Lirika pe:
Facebook https://www.facebook.com/trupalirika
Youtube https://www.youtube.com/watch?v=nBIzLNunr_U


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top