Noutăți și comunicate

Les Elephants Bizarres lanseaza albumul Zoologic in Club Colectiv

29 martie 2014
Les Elephants Bizarres lanseaza albumul Zoologic in Club Colectiv
Sambata, 29 martie 2014, Les Elephants Bizarres lanseaza in Club Colectiv, cel de-al doilea album din cariera, Zoologic. Noul album vine dupa primul material de succes, Hello!, care i-a adus pe elefantii bizari in topul celor mai bune produse muzicale din underground-ul romanesc. Hello! says the Devil sau The Boys sunt deja hituri bine-cunoscute ale trupei.



Albumul Zoologic este produs de Music in Space, materialul fiind inregistrat si mixat de acelasi Bogdan Popoiag (Unu), cel cu care trupa a colaborat de la inceputul existentei sale.

"Bizarre", cuvantul frantuzesc pentru "ciudat", reprezinta doar una dintre modalitatile prin care poti descrie muzica baietilor de la Les Elephants Bizzares. Nu pot fi incadrati intr-un gen muzical anume, pentru ca stilul lor este unic, diferit; odata ce ii asculti, cu siguranta muzica lor iti va ramane intiparita in minte si te vei trezi fredonandu-le refrenele. Dorinta de a isi dovedi abilitatile muzicale, capacitatea de a-si tine publicul conectat si, nu in ultimul rand, personalitatea lor i-a transformat intr-unul dintre cele mai hot nume alternative romanesti.

Poate cea mai potrivita descriere pentru stilul trupei ar fi o impletire de funk, alternative si pop. Insa cu usurinta poti descoperi influente din muzica disco sau indie-rock, acestia continuand sa experimenteze cu stilurile muzicale, dezvoltandu-si un sound aparte.

Zoologic a lansat deja hit-uri precum Nu Ma Opri sau In Culori, iar concertul din 29 martie promite fanilor un spectacol bizar 100%, cu multa muzica live buna, distractie si invitati surpriza.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1457706224459307

Biletele se pot achizitiona in avans de pe site-ul http://www.myticket.ro, sau, in seara evenimentului, la pretul de 20 lei. Accesul se face incepand cu orele 21:00.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top