Noutăți și comunicate

Les Elephants Bizarres deschid recitalul Iyeoka & The Rock by Funk Tribe la Hard Rock Cafe

3 aprilie 2014
Les Elephants Bizarres deschid recitalul Iyeoka & The Rock by Funk Tribe la Hard Rock Cafe
Trupa Les Elephants Bizarres este cu siguranță pe val. După succesul înregistrat cu lansarea albumului "Zoologic" și a single-ului "În culori", trupa a fost aleasă pentru a deschide concertul de la București al artistei americane Iyeoka.

Organizatorii au propus mai multe trupe pentru deschiderea recitalului, dar Iyeoka împreună cu agenția sa de management a ales Les Elephants Bizarres, pentru "diversitatea stilistică și influențele multiculturale care se resfrâng în piesele trupei".

Cele două trupe mai au în comun energia debordantă pe care o manifestă pe scenă și căldura pe care o transmit publicului.

Așadar, publicul care și-a cumpărat bilet pentru concertul ce va avea loc sâmbără, 12 aprilie, în Hard Rock Cafe, va primi două recitaluri de excepție: Les Elephants Bizarres și Iyeoka & The Rock by Funk Tribe. Iyeoka va oferi publicului, în afară de hiturile care au făcut-o cunoscută în întrega lume - "Simply Falling", "Say Yes", "Revolution" - și piese noi, creații proaspete care vor apărea probabil pe următorul album al artistei.

Un eveniment susținut de Magic Fm și Best Western Still Hotel.



Prețurile biletelor sunt:
- București - până în data de 11 aprilie: cu loc la masa - 80 de lei, fără loc - 60 de lei ;
- în ziua concertului: cu loc la masă - 90 de lei, fără loc - 70 de lei.

Numărul de locuri la masă este limitat la 300. Acestea sunt disponibile doar pe http://www.iabilet.ro. Biletele fără loc sunt disponibile pe http://www.iabilet.ro, http://www.eventim.ro, http://www.myticket.ro și http://www.bilete.ro, în Magazinele Diverta din toată țara, la Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria "Mihai Eminescu", Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librariile Humanitas și Cărturești, magazinele InMedio, în oficiile Poștei Române și în toate magazinele Uman din toată țara (București: Piața Romană, Str George Enescu nr. 30, în Băneasa Shopping City).

Un eveniment prezentat și organizat de BestMusic Live Concerts și Gala


Evenimente recomandate

Top