Noutăți și comunicate

Lenti Chiriac va prezinta aniversarea 20 ani STUDIO ROCK

12 februarie 2010
Pe 12 februarie 2010 cea mai veche emisiune de rock/metal de pe posturile de radio din Romania a implinit 20 de la prima sa emisie.

A fost prima emisiune radio din Romania care a oferit fanilor de gen toate informatiile la zi si care a difuzat noutati rock.metal de ultima ora.

De asemenea, in cadrul emisiunii STUDIO ROCK, s-au difuzat primele interviuri cu artistii internationali si, de-a lungul anilor, au intrat in emisie peste 1500 de interviuri cu trupe celebre precum JUDAS PRIEST, WHITESNAKE, SCORPIONS, IRON MAIDEN, MOTORHEAD, MANOWAR, METALLICA, RAMMSTEIN, DREAM THEATER, si multe altele, interviuri luate cu multi ani inainte ca acestea sa ajunga la noi in tara.

STUDIO ROCK a avut in ultimii 20 de ani si multi invitati live si, pe langa formatiile autohtone, au trecut prin studio ANATHEMA, PARADISE LOST, VANESSA WARWICK (fosta prezentatoare a emisiunii Headbanger's Ball de pe MTV) etc. Multe alte trupe au fost live telefonic in cadrul emisiunii si printre acestea amintesc de Helloween, King Diamond, Steve Vai, Morgoth, Mayhem, Amorphis, Annihilator etc.

STUDIO ROCK a fost partener media la mai toate evenimentele rock tinute in Romania, a promovat underground-ul romanesc si mentinut in atentie fenomenul rock in Romania.
Cam toate formatiile autohtone aparute in prima parte a anilor 90, si nu numai, au fost promovate in premiera, in Romania, prin intermediul STUDIO ROCK.

Vineri, Lenti Chiriac va propune un remember a perioadei de aur avandu-l ca invitat pe Florin Silviu Ursulescu.

STUDIO ROCK se difuzeaza in fiecare vineri pe www.radio3net.ro cu incepere de la ora 23:00. Pentru alte informatii accesati www.studiorock.ro sau www.radio3net.ro


Evenimente recomandate

Top