Noutăți și comunicate

Legendarul Max Cavalera si trupa sa, Soulfly, vin la I Am The Rocker

29 aprilie 2015
Legendarul Max Cavalera si trupa sa, Soulfly, vin la I Am The Rocker
Legendara trupa Soulfly va concerta în cadrul celui mai așteptat festival al anului dedicat muzicii rock si metal: I AM THE ROCKER. Soulfly va ocupa poziția de headliner pe cea de-a doua scenă din prima zi de festival. Și nu numai: și trupa Hang the Bastard se alătura festivalului.

Line-up-ul I AM THE ROCKER cuprinde nume importante care au scris multe pagini în cartea de istorie a rock-ului: Dream Theater- care celebrează 30 de ani la București printr-un show special-, Black Star Riders (The New Thin Lizzy),   Soulfly, Mayhem, Carcass,   Kamelot, Skindred, Arkona, Myrath, Terrana și Odd Crew. Lor li se alătură unele dintre cele mai tari formații românești: Celelalte Cuvinte, Kempes, White Walls, Dirty Shirt, Goodbye To Gravity, Days of Confusion, Breathlast, Kistvaen, Target, Negative Core Project, QuantiQ, Hatemode si Blutrina.

Soulfly a luat ființă în 1997, fiind fondată de Max Cavalera, fostul frontman al formației Sepultura. Trupa are la activ 9 albume de studio și în acest moment de pregătesc de lansarea celui de-al zecelea: "Archangel".

Având piese foarte apreciate care transmit mesaje puternice legate de spritualitate, război, violență, ură și furie, Soulfly reușeste să impresioneze cu fiecare show live.

La București vom putea asculta cele mai bune piese din repertoriul Soulfly ca Prophecy, Back to the Primitive sau Rise of the Fallen, dar și piese care au propulsat Sepultura în topul celor mai importante trupe de metal, piese care  au devenite reprezentante clasice ale genului: "Refuse/Resist", "Territory", "Arise" sau "Roots Bloody Roots".

Hang the Bastard este o trupă originară din Londra care combină în mod inedit elemente de hardcore, rock old school și doom. Muzica lor nu se încadrează într-un subgen tocmai pentru că cei 4 membri nu își doresc să se lase ghidați de reguli stricte când vine vorba de procesul lor creativ.

2-Legendarul_Max_Cavalera_si_tru_EyyoVWEf5.jpg

I AM THE ROCKER este cel mai așteptat eveniment de muzică rock și metal, oferind și o gamă largă de activități și concursuri (Beer Championship, Best dressed rocker, Best tattoo, Air Guitar contest, Pogo contest., zboruri cu tiroliana pe deasupra publicului, overcrowd bungee jumping), apa plată gratuită, parcare specială pentru motociclete, zonă de camping, expoziție de tatuaje și multe altele.

I AM THE ROCKER se desfășoară în perioada 4-5 iulie la Romexpo și este organizat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile aici ( http://www.eventim.ro/ro/bilete/im-the-rocker-bucuresti-romexpo-388032/event.html ), exclusiv în regim de abonament la prețul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului - 250 de lei. Atât abonamentele, cât și biletele pentru parcarea motocicletelor și pentru camping pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe http://www.eventim.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top