Noutăți și comunicate

Legenda thrash-metal Contradiction canta in finala W:O:A Metal Battle Romania

22 mai 2014
Legenda thrash-metal Contradiction canta in finala W:O:A Metal Battle Romania
Grupul german de (teutonic) thrash-metal Contradiction vor susține un concert în cadrul finalei naționale a concursului Wacken Open Air România 2014 ce va avea loc în 26 iunie 2014, în Club Oldies din Sibiu. Pe scena de la Sibiu vor concura în finala din acest an trupele: An Theos (București), DinUmbră (București), Dirty Shirt (Seini), Hathor (Galați), The Untold Faith (Carei) și Vespera (Cluj-Napoca).



Contradiction se vor afla pentru a patra oară în România, după concertele din cadrul Festivalului Rockin`Transilvania (2009, 2010) și 2 concerte de club în 2013 (Sibiu, Timișoara). "Noi am cântat de mai multe ori în cadrul festivalului Wacken Open Air, motiv pentru care știm cât de mult înseamnă pentru o trupă să participe la acest mare festival" a declarat chitaristul Oliver Kämper.

Trupa Contradiction aparțin generației thrash metal din anii '80. Grupul a aniversează anul acesta 25 de ani de activitate, ani presărați cu numeroase concerte alături de trupe de renume ale genului (Overkill, Sacred Reich, Down, Kreator sau Iced Earth), participări la festivaluri (Wacken Open Air, Rock Hard Festival, Rock Harz, etc), precum și turnee alături de mari nume ale genului. Cea de-a douăzecea aniversare a fost marcată de lansarea celui de-al șaselea album de studiou al grupului, intitulat The Essence Of Anger, apărut la La Records/Intergroove și urmat de un turneu internațional de promovare care a trecut deja prin țări precum Germania, Italia, Elveția, Malta, România, Portugalia, Olanda sau Rusia.

2014 este un an special pentru Contradiction: la aniversarea celor 25 de ani de activitate se adaugă și concertul cu numărul 500 din istoria trupei dar cel mai important va fi cu siguranță lansarea celui de-al șaptelea album, care va oferi muzical tot ceea ce își dorește un iubitor al metalului: piese melodice punctate cu un sound agresiv.


Mai multe informații despre Contradition găsiți pe paginile oficiale ale trupei:
http://facebook.com/contradictionmetal
http://myspace.com/contradictionmetal
http://www.contradiction.de
http://www.metal-battle.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top