Noutăți și comunicate

Lansarea celui de-al 3-lea album Alina Manole - 'Dragoste in 3' la Teatrul Nottara

30 septembrie 2011
Lansarea celui de-al 3-lea album Alina Manole - 'Dragoste in 3' la Teatrul Nottara
Vineri, 30 septembrie 2011, începând cu ora 19:30 sunteți invitați la spectacolul de lansarea al celui de-al 3-lea album al artistei Alina Manole în Teatrul Nottara - sala Horia Lovinescu, albumu intitulat "Dragoste în 3".

Prețul unui bilet este de 45 lei. Bilete se găsesc în rețeaua Eventim (http://www.eventim.ro), în magazinele Germanos, Vodafone, Orange Shop, Librăriile Cărturești.

Alina Manole este primul artist folk-jazz din România și singura care a transformat Luna într-o planetă muzicală: Luna Pătrată

Muzica Altfel și atmosfera elegantă a muzicii, piesele ale caror teme pot părea "incomode" celor care trăiesc în convenții sociale, vocea singulară cu un timbru special, toate acestea se reîntâlnesc în fiecare apariție scenică și în fiecare material discografic al artistei.

La finalul lunii septembrie, Alina Manole va lansa cel de-al treilea album al său, intitulat "Dragoste in 3". Spectacolul de lansare va avea loc pe 30 septembrie la Teatrul Nottara din București.

2-Lansareaceluide-al3-leaalb_23316.jpgEvenimentul din Capitală va prezenta publicului albumul "Dragoste in 3" printr-un show diferit de linia concertelor de lansare obișnuite. Conceptul de spectacol are o serie de "ingrediente" speciale: o reunire de muzicieni deosebiți, scenografie dedicată, proiecții video și regie de lumini, într-un spațiu de confort și eleganța pe care numai un teatru îl poate asigura.

Si dacă titlul poate părea deja o sfidare la adresa "bunelor moravuri", cele 12 piese cuprinse pe album povestesc despre iubiri reale, fara menajamente: nu exista dragoste perfectă, în orice cuplu există rutină, există derapaje emoționale, există trădări. Peste toate însă (sau în toate) se regăsește sentimentul de început care ne ține sau ne clădește relația în doi: ndrăgostirea fără margini pământene. Și, în definitiv, fiecare cu"¦piticii lui.

Vă așteptăm, pentru suflet și minte deopotrivă, să intrați în atmosfera asupra careia Alina Manole deține exclusivitatea muzicală...

Una dintre piesele de noul album: Tu ai vândut marea




Sursa : MHO Music.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top