Noutăți și comunicate

Lansare de videoclip si doua concerte Alina Manole la Teatrelli

26 septembrie 2015
Lansare de videoclip si doua concerte Alina Manole la Teatrelli
Sâmbătă, 26 septembrie 2015 se vor implini 5 luni de la ultimul concert-standard al Alinei Manole in Bucuresti. O absenta justificata datorita unui program muzical intens care a inclus prima aparitie solo din ultimii 6 ani (exceptia de voce si chitara a concertului Necantate din luna mai), un turneu, recitaluri in diverse festivaluri si proiecte care in curand vor putea fi vazute si ascultate de public.

Biletele pentru concertul de la Teatrelli din 26 septembrie ora 19:00 au fost cumparate de fani inainte sa existe o comunicare publica a concertului. Urmarea frumoasa consta in faptul ca, data fiind reactia publicului, Teatrelli a lansat provocarea unui al doilea concert, in aceeasi seara, de la ora 21:15. Provocarea a fost primita cu bucurie de Alina Manole si de cei doi prieteni de scena, Raul Kusak si Claudiu Purcarin, alaturi de care va aduce, intr-o seara de sambata, fericire muzicala de toamna. Fericire dubla!

Cele doua concerte vor include si proiectii video, pentru prima data pe aceasta scena si, pentru ca revenirea pe scena Capitalei sa aiba si mai mult contur, una dintre piesele de referinta de pe albumul Fericirea de Luni va fi ilustrata, in premiera pentru cei care vin la Teatrelli, printr-un videoclip!



Despre alegerea piesei Langa Mine pentru o experienta vizuala, Alina Manole spune: Cantecul acesta este cameleonic. L-am scris dintr-o rasuflare. Pare incarcat de o istorie dramatica, dar, la o a doua sau a treia ascultare iti dai seama ca vorbeste despre un echilibru si o impacare cu situatia. Aici, cel care pleaca e cel care pierde. Omul ramas nu are angoase, stiind ca a iubit frumos, doar ca nu pe cel mai potrivit om din lume. in definitiv, langa omul potrivit simti ca ai aripi. Langa oricare altul nici nu stii ca poti sa zbori.



Concertul cu subiecte tabu este recomandat celor care stiu si pot sa aprecieze ironia, umorul si adevarurile despre care canta Alina Manole, artista aparte in muzica romaneasca nu doar datorita stilului (un mix inteligent de folk, jazz, indie) si limbii romane in care isi compune piesele, ci datorita modului in care - cu naturalete de-a dreptul terapeutica - abordeaza cele mai delicate subiecte ale iubirii.

Cele doua concerte vor incepe asadar la orele 19:00 si 21:15. Usile salii de concerte se vor deschide de la orele 18:00/20:45 pentru cine doreste sa bea un pahar de vin, o limonada, sau sa manance o gustare potrivita contextului. in plus, la orele 18:45/21:10 servirea de bar va fi sistata, astfel incat fiecare reprezentatie sa inceapa la timp si in liniste. in sala nu se fumeaza, dar exista o zona amenajata in acest sens.

Bilete se gasesc momentan doar pentru concertul de la ora 21:15 in reteaua Eventim.ro sau direct la sala de bilete Teatrelli (http://www.teatrelli.ro)



Concert Alina Manole

  • Formula de concert: Alina Manole (voce si chitara), Raul Kusak (clape), Claudiu Purcarin (tobe)
  • Primul concert - ora 19:00 (sold out)
  • Al doilea concert – ora 21:15
  • Locul desfasurarii concertului: sala de concerte Teatrelli, Bucuresti
  • Pretul biletului: 29.7 lei


Evenimente recomandate

Top