Noutăți și comunicate

Lansare de album Fameless in Hard Rock Cafe

23 ianuarie 2017
Lansare de album Fameless in Hard Rock Cafe
Vineri, 27 ianuarie 2017, sunteti invitati de la ora 22:30 la concertul trupei Fameless in Hard Rock Cafe, cu ocazia lansarii primului album din cariera.

Trupa lui Tiberiu Albu, câștigătorul sezonului 4 Vocea României, lansează primul album din carieră cu un concert de zile mari la Hard Rock Cafe, vineri, 27 ianuarie, de la ora 22:30. Fameless are deja la activ 3 concerte la Hard Rock Cafe, toate adunând fani din toată țara, iar evenimentul din 27 ianuarie se anunță a fi unul deosebit, de vreme ce marchează cel mai important pas de până acum în evoluția trupei. Tudor Chirilă, Dan Byron, Cornel Ilie și Teodora Buciu sunt invitații speciali ai concertului de lansare.

Albumul va conține 10 piese, compuse de cei 4 membri în perioada august 2015 - martie 2016 și șlefuite de-a lungul multor sesiuni de studio, care durează deja de câteva luni. Acest prim material discografic va include și cele două piese deja cunoscute publicului, "Show Me How to Live" și "For the Love of God", cea din urmă având deja un întreg istoric de difuzări la radiourile românești.

"Ne bucurăm foarte mult că putem anunță, în sfârșit, data de lansare a albumului nostru. Suntem foarte încântați de material, am muncit considerabil la el și am investit multă energie și trăire în acest prim disc. Åžtim că și fanii noștri îl așteaptă de ceva timp, așa că ne pregătim, cu toate motoarele la maxim, să le arătăm că răbdarea lor a meritat. 27 ianuarie, Hard Rock Cafe!" – Fameless.

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele prețuri:

- VIP: 60 de lei, cu loc la masă în față scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 35 de lei, cu loc la masă în sala

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top