Noutăți și comunicate

Lansare de album - Alina Manole - Fericirea de Luni, Teatrul Excelsior, Bucuresti

2 - 3 iunie 2014
Lansare de album - Alina Manole - Fericirea de Luni, Teatrul Excelsior, Bucuresti
Luni, 02 iunie 2014 si marti, 03 iunie 2014, sunteți așteptați începând cu ora 19:30 la un concert Alina Manole în Teatrul Excelsior cu ocazia lansarii noului album "Fericirea de Luni".



La inceputul aceste veri, Alina Manole lanseaza un nou album, intitulat "Fericirea de Luni". In acelasi stil care a consacrat-o, ca un mix delicat intre jazz si folk, a carui amprenta ii apartine si o face de recunoscut in peisajul muzical romanesc, noul album se anunta ca unul dintre cele mai interesante materiale discografice ale acestui an. O parte dintre piese sunt deja cunoscute publicului din concertele live si au primit "acordul" publicului: "Fix in seara asta", "De 30 de ani", "Trezeste-ma", "Te iubesc". O parte insa este reprezentata de piese a caror auditie va avea loc pentru prima data in cadrul spectacolului de lansare din 2 iunie, de la Teatrul Excelsior din Bucuresti.

Nu intamplator, Alina Manole alege pentru a 3-a oara un spatiu de teatru pentru lansarea de album. Spatiul de teatru i-a permis de fiecare data sa ofere, dincolo de muzica speciala pe care o scrie si dincolo de momentele de spectacol, un anumit confort spectatorilor, care sa le permita acestora sa se bucure de eleganta actului artistic.

"Astept acest album cu nerabdarea femeii indragostite care-si asteapta iubitul sa sune. A fost bucurie fiecare moment de inregistrare al materialului audio in studio. Fiecare zi, fiecare acord, fiecare intalnire cu muzicienii impreuna cu care piesele au inceput sa aiba voce completa, a fost de-a dreptul magica" - spune Alina, referindu-se la noul ei album.

Raul Kusak (pian), Claudiu Purcarin (tobe), Dan Nicolau (trompeta, fluegelhorn), Adrian Flautistu (contrabas) - iata careul de asi muzicali cu care Alina contruieste, si pe scena si in studio, sound-ul muzicii sale. Ii veti revedea pe 2 iunie pe scena Teatrului Excelsior alaturi de Alina Manole, intr-o calatorie muzicala despre iubiri reale...


"Fericirea nu inseamna concediu in Rai" - iata una dintre primele afirmatii ce vor fi auzite pe albumul cel nou al "fetei cu Luna Patrata". Da, planeta muzicala inventata de Alina Manole se locuieste frumos si inteligent. Asa sunt si cei care vin la concertele "pamantene".



Principalii parteneri media ai evenimentului: Eventim, Adevarul, Bestmusic, Metalhead, Foreverfolk, Let's Rock si Kooperativa 2.0 (partener social media).

Biletele s-au pus in vanzare prin reteaua Eventim (on-line si prin magazinele partenere).
Fotografiile au fost realizate de catre Vlad Eftenie la Caffe D'Arthe (Bucuresti).

Eveniment organizat de Luna Pr&Events.

Pagina evenimentului pe facebook: https://www.facebook.com/events/681322508603127
Pagina oficiala a artistei: https://www.facebook.com/AlinaManoleOficial


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top