Noutăți și comunicate

Lansare album Whispering Woods

27 martie 2015
Lansare album Whispering Woods
Lansare album Whispering Woods
Trupa clujeana Whispering Woods va sustine concertul de lansare a noului
material discografic pe 28 martie in Flying Circus din Cluj Napoca. Alaturi de ei vor mai urca pe scena si doua membre ale grupului Lamia (Fantasy Fire Show), iar seara va fi completata de trupa The Hourglass.

Primul album Whispering Woods, intitulat "Fairy Woods", a fost lansat in format fizic cu exact 3 ani in urma. De atunci grupul si-a definitivat componenta si a demarat lucrarile pentru noul material. Anul 2014 a adus cu el un contract cu casa e discuri Loud Rage Music (care se afla in colaborare cu Aural Music din Italia). Alaturi de acestia, trupa clujeana a lansat albumul "Perditus et Dea" - mixat si masterizat in Finlanda, de catre Hiili Hiilesmaa (HIM, Lordi, Swallow the Sun, Amorphis, Apocalyptica, etc.)

Whispering Woods impreuna cu Cristian Balanean (Dirty Shirt) au realizat primul videoclip al trupei, lansat la inceputul lunii Martie. Clipul poate fi urmarit aici: https://www.youtube.com/watch?v=taEJnmPPIj0

Concertul de lansare va fi repetat pe 4 aprilie in Zalau, iar din 16 aprilie trupa va sustine primul sau turneu european.

http://www.the-whispering-woods.com 
https://www.facebook.com/WhisperingWoodsBand 





Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top