Noutăți și comunicate

Lansare album Azil - Adrian Berinde in club The Silver Church

27 ianuarie 2011
Lansare album Azil - Adrian Berinde in club The Silver Church
Joi, 27 ianuarie 2011, sunteti invitati in club The Silver Church incepand cu ora 20:00 la lansarea album "Azil" - Adrian Berinde.

Pretul unui bilet este de 20 lei.
Adresa The Silver Church Club : Strada Plevnei, Nr. 61, Bucuresti, www.tscarena.ro

Adrian Berinde locuie te AZIL-ul. De-acolo isi canta Povestea: 11 capitole (le veti spune "piese") despre fiecare dintre voi. Angoasele voastre, sperantele, desertul, oaza, detaliul, nebunia, viata, drumul...


Albumul AZIL este a teptat de aproape 8 ani de cei care au trecut prin universul lui Adrian Berinde. A fost nevoie de ani pentru ca autorul albumelor "Absent", "Negru de fum", "Vertical", "Captiv in inutil", "Albastri dupa ploi", sa va semneze permisul de trecere catre o alta lume.

Isi mai cauta cineva sufletul? Deschideti usa Azilului... asezati-va intr-un pat, priviti pe tavan, apoi spre inauntrul vostru, apoi spre cer. Ascultati muzica.

Adrian Berinde este de departe cel mai original artist din spatiul romanesc, al carui renume ca pictor si muzician a depasit granitele fizice, cu confirmari notorii. Vorbind insa doar despre muzica, albumul "Absent", lansat in 1995, a fost desemnat "Albumul anului". Celelalte materiale discografice l-au definit in ochii cunoscatorilor de muzica si suflet ca fiind un om care poate crea nu doar muzica, ci capodopere.

Florian Pittis spunea despre Adrian Berinde: "Ne dovedeste ca am avut dreptate cand am spus ca este un artist al Renasterii. Iata ca a pus mana pe creion pentru a scrie. Nu poate sta locului si ne arata tuturor ca am putea si noi sa nu mai stam".

Adrian Berinde a luptat cu viata asa cum niciun muritor nu a facut-o pana acum. Isi intoarce foile de viata spre noi, din AZIL. Veniti de luati muzica!

Un eveniment MHO
Marketing Highest Option
www.mho.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top