Noutăți și comunicate

Lake of Tears au fost confirmati la METALHEAD Meeting 2013

13 August 2013
Lake of Tears au fost confirmati la METALHEAD Meeting 2013

Sambata, 21 septembrie 2013, CIUC PREMIUM, berea oficiala a muzicii live, va prezinta METALHEAD MEETING la Arenele Romane din Bucuresti ce promite sa fie unul dintre cele mai tari evenimente metal din 2013.

Dupa doua premiere absolute pentru Romania - Hypocrisy si HateSphere - line-up-ul festivalului METALHEAD Meeting 2013 se imbogateste cu una dintre cele mai iubite trupe de gothic/doom metal din Europa: Lake of Tears.

Lake of Tears a fost infiintata la inceputul anilor 1990 de catre Daniel Brennare, Jonas Eriksson, Mikael Larsson si Johan Oudhuis. Primul lor album, intitulat Greater Art, a fost lansat in 1994 si abordeaza un stil doom metal, care ulterior a evoluat considerabil, pentru a ajunge sa includa influente de rock psihedelic, progressive metal, si, cel mai recent, death metal.

Adevarata consacrare Lake of Tears a venit cu binecunoscutul album Headstones, care a  uimit criticii si fanii deopotriva. Lansat in 1995, Headstones abordeaza un stil mai melodic si melancolic, iar versurile trec si ele prin schimbari importante, oglinding preocuparea lui Brennare pentru motive fantasy, care se vor regasi si pe viitoarele albume.

Componenta Lake of Tears
- Daniel Brennare - Voce/Chitara (1994""present)
- Mikael Larsson - Chitara bas
- Johan Oudhuis - Tobe
- Fredrik Jordanius - Chitara solo

Discografie
- Greater Art (1994)
- Headstones (1995)
- A Crimson Cosmos (1997)
- Forever Autumn (1999)
- The Neonai (2002)
- Black Brick Road (2004)
- Moons and Mushrooms (2007)
- Illwill (2011)



Pe langa Lake of Tears, METALHEAD MEETING ii va avea ca headliner pe suedezii de la Hypocrisy, aflati pentru prima oara in Romania, carora li se adauga HateSphere.

Biletele pentru METALHEAD Meeting in format electronic se gasesc pe Iabilet.ro si in retelele Myticket (Diverta), Bilete.ro (Posta Romana, Inmedio, Germanos), Biletoo (Magazinul Unirea, Libraria Eminescu) si Eventim (magazinele Orange si Vodafone, Domo, Sala Palatului, librariile Humanitas si Carturesti).  Bilete fizice se pot gasi si la Club Fabrica (la terasa) si la sediul METALHEAD din Bd. Pierre de Coubertin 3-5.

Preturile sunt urmatoarele:
Presale:
- 80 lei - Zona B
- 120 lei - Zona A (in fata scenei) - doar 500 de bilete
In ziua concertului:
- 95 lei - Zona B
- 145 lei - Zona A (in fata scenei)

Un eveniment produs si organizat de METALHEAD si Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.
Lake of Tears au fost confirmati la METALHEAD Meeting 2013 Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.