Noutăți și comunicate

Lacuna Coil confirmati la Tuborg Green Fest powered by Rock the City

2 mai 2012
Lacuna Coil confirmati la Tuborg Green Fest powered by Rock the City
Organizatorii Tuborg GreenFest powered by Rock the City au anuntat o noua trupa ce va fi prezenta pe scena festivalului: italieniii de la Lacuna Coil care revin în România pentru a-și promova ultimul album, "Dark Adrenaline".

Concertul Lacuna Coil va avea loc în data de 30 iunie 2012, în cadrul celui mai mare festival de rock al verii - Tuborg GreenFest powered by Rock the City. Artiștii din line-up-ul evenimentului muzical confirmați deja sunt Guns N'Roses, Machine Head, Soulfly, Evanescence, Heaven Shall Burn, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage și Within Temptation. Organizatorii au fost receptivi la sugestiile fanilor, iar aceștia vor avea parte și în acest an de muzică de calitate și de o atmosferă extraodinară.

"A început numărătoarea inversă pentru Tuborg GreenFest 2012! Ne bucurăm că și Lacuna Coil s-a alăturat marilor nume deja confirmate, iar lista rămâne deschisă. Åži la această ediție, cei prezenți vor avea parte de o experiență unică, bucurându-se de show-urile live, muzica de excepție, distracție, bere de calitate și nonconformism.", a declarat Doron Zilberstein, Vice-Președinte de Marketing, URBB.

În egală măsură puternice și enigmatice, sinuoasele ritmuri marca Lacuna Coil nu sunt deloc ușor de descifrat la o primă ascultare. Prea dure pentru a căpăta eticheta goth și în același timp prea melodice pentru un metal pur, compozițiile trupei au un sound unic. În plus, incontestabila originalitate a muzicii a făcut ca Lacuna Coil să se numere printre formațiile care și-au construit propriul drum în muzică.

În cadrul concertului de la București, Lacuna Coil își promovează cel de-al șaselea material de studio, care prezintă încă 12 piese de colecție, melodii triste și întunecate, exprimate însă cu forță.

Lacuna Coil nu este o trupă care obișnuiește să fie repetitivă, iar "Dark Adrenaline" pare să fie un album chiar mai reușit decât precedentul, "Shallow Life", lansat în 2009.

Maturitatea muzicală și cursivitatea noilor piese arată că trupa nu înceteaza să-și dezvolte orizonturile muzicale, rămânând în același timp fidelă originilor sale. "Åžtim cine suntem și de unde venim, însă în același timp avem o viziune proprie asupra viitorului", spune solista Cristina Scabbia. "Dark Adrenaline este rezultatul glorios al celor 15 ani de experiență și experimente", conchide Scabbia.

Albumul "Dark Adrenaline" este produs de Don Gilmore (cunoscut pentru proiectele derulate cu Linkin Park, Duran Duran, Avril Lavigne si Bullet For My Valentine), același la care trupa a apelat și pentru realizarea "Shallow Life" în 2009.

Lacuna Coil se află în turneul mondial de promovare a noul material. Trupa a cântat deja la Ozzfest, Gigantour și la alte festivaluri europene de mare anvergură, iar în data de 30 iunie ajunge pentru prima oară la București.

Fanii se pot aștepta la un spectacol deosebit, mai ales că cei 15 ani de carieră ai trupei au îmbunătățit constant performanța lor, iar "Dark Adrenaline" este gata să cucerească publicul din România.

După ce a făcut înconjurul Europei alături de artiști și trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest promite să aducă în România în parteneriat cu Rock the City o atmosferă incendiară garantată de trupele de calibru, experiența unică și Tuborg, berea cea mai implicată în muzică.

Conceptul Tuborg Green Fest, implementat în ultimii ani și în România, a dat naștere unora dintre cele mai puternice spectacole internaționale. Până în prezent, Tuborg Green Fest a oferit iubitorilor de muzică concertele unor trupe de prestigiu precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. În anii trecuți, Tuborg Green Fest a organizat în România unele dintre cele mai ample concerte rock, aducând publicului român nume mari ca Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

Biletele sunt puse în vânzare prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești și pe http://www.eventim.ro.
Vă reamintim de prețurile promoționale, valabile pana în data de 15 mai 2012, inclusiv! Mai multe informații despre festival puteți găsi pe pagina de Facebook - http://www.facebook.com/TuborgGreenfest2012  și pe pagina web oficială a evenimentului, http://www.rock-thecity.ro.

Lacuna Coil confirmati la Tuborg Green Fest powered by Rock the City

Despre LACUNA COIL

"Dark Adrenaline" tracklist (45:10)
1. Trip The Darkness (03:13)
2. Against You (03:50)
3. Kill The Light (03:34)
4. Give Me Something More (03:55)
5. Upsidedown (03:33)
6. End Of time (03:52)
7. End Of time (04:11)
8. I Don´t Believe in Tomorrow (03:47)
9. The Army Inside (03:11)
10. Losing My Religion (REM cover) (03:42)
11. Fire (02:54)
12. My Spirit (05:49)

Componența trupei:

Cristina Scabbia: voce
Andrea Ferro: voce
Marco "Maki" Coti Zelati: chitară bas, claviaturi
Cristiano "Pizza" Migliore: chitară
CriZ: tobe
Maus: chitară

LACUNA COIL online:
http://www.lacunacoil.it
http://www.facebook.com/lacunacoil
http://www.emptyspiral.net


Evenimente recomandate

Top