Noutăți și comunicate

LOU GRAMM - Foreigner concerteaza la Arenele Romane

ANULAT !!!
5 iulie 2012
LOU GRAMM - Foreigner concerteaza la Arenele Romane
Joi, 5 iulie 2012, incepand cu ora 20:00, sunteti invitati la un concert LOU GRAMM, vocea celebrului grup Foreigner, in premiera in Romania, la Arenele Romane.

Biletele pentru concertul LOU GRAMM din 5 iulie 2012 au fost puse in vanzare la preturi cuprinse intre 60 - 200 RON si sunt disponibile prin Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu, in reteaua Eventim si online prin http://www.vreaubilet.ro si http://www.eventim.ro.

Fanii trupei vor putea profita de intalnirea cu LOU GRAMM la Arenele Romane, cand vor rasuna cele mai cunoscute balade/piese rock din perioada "Foreigner". Mega hit-urile anilor '70-'80 ce si-au pus amprenta in istoria muzicii international, precum " I want to know what love is", " Waiting for a girl like you", "Cold as Ice", "Feels like the first time", Say you will", "Urgent" sau " Juke Box Hero", dar si piese noi ce inregistreaza un real succes in concertele sustinute in prezent in cele mai mari orase ale lumii vor fi cu siguranta ingredientele show-ului de exceptie indelung asteptat.

Artistul promite doua ore de muzica 100% live in acomaniamentul band-ului sau in componenta caruia se afla fratele sau Ben Gramm (tobe), dar si Don Mancuso (chitara), Andy Knoll (clape), A.D. Zimmer (chitara bass).

INFORMATII GENERALE:
Lou Gramm (nascut Louis Andrei Grammatico, 02 mai 1950) este unul dintre cei mai cunoscuti solisti rock din America, și compozitorul al multor cantece pentru trupa rock "Foreigner". De asemenea, este apreciat la nivel internatinal pentru cariera solo de succes.
Lou Gramm a fost solistul cu cele mai multe hit-uri in top-40, precum: " Cold as Ice ", " Waiting for a Girl Like You ", " I Want to Know What Love Is " si hit-ul solo " Midnight Blue ". Dupa debutul alaturi de band-ul "Black Sheep", Lou Gramm se desparte de acestia la scurt timp pentru a da probe pentru o trupa "no name" din New York. Datorita calitatilor sale vocale puternice, acesta a fost acceptat cu usurinta in acea trupa, denumita initial "Trigger". La scurt timp acestia isi schimba numele in "Foreigner", iar la finalul anilor "˜70-'80, LOU GRAMM devine cel mai bun vocalist rock.

Revista "Circus" a publicat in anul 1978 un articol referitor la piesa "Hot Blooded", comentand ca Lou Gramm are o voce care l-ar putea invia pe Robert Plant. Lou Gramm a concertat in prezenta a peste 200.000 spectatori in cadrul turneului "Double Vision", in timp ce Steve Perry reusea sa adune intre 3000 - 10.000 spectatori. Gramm este unul dintre cei mai bine cotati vocalisti. Calitatile vocale unice au urcat trupa Foreigner pe cele mai inalte pozitii in clasamentele Billboard Top 100 Artists of All Time.

Lou Gramm a fost principalul vocalist si autor al tuturor hit-urilor trupei Foreigner: " Feels Like the First Time ", " Cold as Ice ", " Long, Long Way from Home ", " Hot Blooded ", " Double Vision ", " Blue Morning, Blue Day ", " Head Games ", " Dirty White Boy ", "Urgent ", " Juke Box Hero ", " Break It Up " si " Say You Will ". Doua dintre cele mai mari hit-uri ale sale sunt baladele " Waiting for a girl like you", single care a stat 10 saptamani pe locul 2 in American Top 100 in anii 1981-1982 si "I want to know what love is" care a fost No. 1 pe plan international ( SUA si Marea Britanie) in anul 1985. Primele 8 single-uri au spart topurile Billboard, devenind astfel primul grup dupa Beatles care a realizat aceasta performanta.

Cu succesul celui de-al doilea album Foreigner, intitulat "Double Vision" au inceput sa aiba loc anumite schimbari personale. Grupul s-a restrans de la 6 la 4 membri. Lou Gramm atinge punctul culminant al muncii sale la cel de-al patrulea album "4". Gramm isi dorea ca genul muzical al trupei sa ramana la originea de rock pur, cu o structura muzicala solida insa Mick Jones a imbratisat situlul baladelor anilor '80, o abordare mult mai proftabila in acea perioada. In anul 1987 trupa intampina dificultati, conflicte ce il determina pe LOU GRAMM sa isi lanseze primul album solo "Ready or not". Incurajat de succesul sau solo, Gram paraseste grupul Foreigner si formeaza " Shadow King" alaturi un bun prieten si de basisitul de la Black Sheep - Turgon Bruce, insa nu rezista din lipsa nivelului de marketing si a suportului de promovare. Desi Foreigner adoptase un nou vocalist, fanii nu l-au acceptat, iar in anul 1992 LOU GRAMM revine pentru a inregistra trei piese cu un nou suflu, impreuna cu Bruce Turgon.

In anul 1995 lanseaza un nou album de succes "Mr. Moonlight", dar care ii include categoria trupelor de rock clasic ceea ce a dus la incetinirea inevitabilă a impulsului genului lor. In anul 1997 Lou Gramm este diagnosticat cu un tip de tumoare pe creier ce necesita o interventie chirugicala si ulterior un program de recuperare pana in anul 1999. La scurt timp, acesta isi reia activitatea artistica in Foreigner sustinand turnee si participand la diverse festivaluri din intreaga lume pana in anul 2002.

In 2003 are loc o noua separare de Foreigner pentru revitalizarea carierei solo. LOU GRAMM BAND formata din Bruce Turgon - bass, Richotte Rocket - chitara, Kevin Neal - tobe, John Purdell si Garry Corbet - clape. Pierderea parintilor si a lui John Purdell care a decedat in timpul unui turneu, il determina pe Lou Gramm sa aleaga o alta cale, incercand sa implineasca visul parintilor sai, si anume acela de a-i vedea pe toti cei trei frati cantand impreuna. Astfel, Lou Gramm impreuna cu fratii sai Ben si Richard alaturi de doi buni prieteni Don Mancuso si Knoll Andy alcatuiesc un nou grup alaturi de care a sustinut constant turnee in SUA, Canada, Mexic.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top