Noutăți și comunicate

LEBOWSKI, AWAKE, EXPERIENCED?!? si GOTHIC –in recital la POSADA ROCK 2012

3 august 2012
LEBOWSKI, AWAKE, EXPERIENCED?!? si GOTHIC –in recital la POSADA ROCK 2012
Seria artistilor care vor evolua, in recital, la POSADA ROCK 2012 continua:

 

LEBOWSKI (Polonia) a luat ființa in 2002 si este cea mai bine cotata trupa poloneza din zona rockului progresiv. Cu primul album, "Cinematic, " Lebowski ofera publicului o experiența senzoriala, ce imbina muzica, cu latura experimentala si improvizația. "Cinematic" este un album conceptual, ce cuprinde potrivit membrilor trupei: "muzica unui film inexistent". Albumul este dedicat marilor figuri ale cinematografiei poloneze si mondiale. Lebowski insemana: Marcin Grzegorczyk - chitara, Marcin Luczaj - synth, Marek Zak - bas si Krzysztof PakuÅ‚a - tobe.

 

AWAKE (RO) se caracterizeaza drept: "trupa oficiala tribut Dream Theater."  Bandul a luat ființa la inițiativa lui Cristi Gram (Phoenix), care in 2011 a descoperit o voce feminina deosebita, potrivita perfect pe muzica celor de la Dream Theater. Componența trupei a fost completata ulterior in februarie 2012, rezultand o formula inedita: Sabina Abrudian - voce, Mihai Ardelean - claviaturi, Cristi Gram - chitara, Razvan "Lapi" Lupu - tobe si Vlady Sateanu - chitara bass.

 

Trupa EXPERIENCED?!? (Belgia) este cotata drept "revelația scenei belgiene". A luat viața in anul 2002 si in 10 ani de activitate a lansat trei albume si a susținut nenumarate concerte. Showurile trupei sunt caracterizate de o energie de nestavilit. Componența formației este urmatoarea:  Wim "The Madman" D'Hondt - voce & chitara, Pieter "The Worm" Van Den Ede - tobe, Tim "Baseman" Van De Maele - bass & backing vocals, Tom "Tommygun" De Lat - chitara, Kim "Solo" D'Hondt - chitara


Trupa GOTHIC (RO) activeaza din 1992, imbinand cu succes doom-death-ul cu elemente de black, goth sau chiar heavy metal. Albumul de debut, "Touch of Eternity" (1998) a fost unul dintre cele mai bine vandute albume din metalul romanesc de la finalul anilor 90 si a primit nota 9 din 10, din partea publicației germane Metal Hammer. Pe scena din Campulung trupa vine in formula: Alin Petruț - chitara & voce, Taly - bass, Alin Moise - chitara, Dadu - voce, Vlad Golgoțiu - tobe.

 

Alte nume deja confirmate in recital la Posada Rock 2012 sunt: Celelalte Cuvinte, Krypton Reunion (RO), Ava Inferi (Portugalia), Abigail (RO), Infected Rain (Republica Moldova), Shifting Sands (RO),   Monarchy (RO), TARG3T (RO), Akral Necrosis (RO), Todo (Republica Moldova).

 

Ediția din 2012 va avea loc pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel, in perioada 7 - 9 septembrie. Un spațiu destinat camparii va fi amenajat in imediata vecinatate a zonei ce gazduieste festivalul. Camparea va fi gratuita, pentru deținatorii de bilet sau abonament.

 

Biletele se gasesc in magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele Flanco, Unirea Shopping Center (intrarea de langa McDonald's) sau online pe: Eventim, My Ticket, Biletoo si BLT. Prețul unui bilet de o zi va fi de 20 lei, iar un abonament valabil pentru toate cele 3 zile de festival va costa 40 lei. Achiziția se poate face si online, in format electronic pe http://www.rezervariclub.ro. Platesti online,  cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinți la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai. 

 

Festivalul Posada este organizat de Primaria Municipiului Campulung, in parteneriat cu Asociația Ost Cultural Events si Cavalleria Events.

 
Festivalul Posada a debutat in 1986 si se desfasura anual, timp de 3 zile in septembrie, la Teatrul de Vara al Casei de Cultura "Tudor Musatescu" din Campulung. A fost apreciat drept "cel mai bun festival concurs rock underground din Romania" (Dicționarul Rock Pop Folk - Humanitas, Bucuresti, Daniela Caraman Fotea, Cristian Nicolau, 1999).

 



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top