Noutăți și comunicate

Kratos lanseaza pe 6 mai noul album: 'Arlechino'

18 martie 2016
Kratos lanseaza pe 6 mai noul album: 'Arlechino'
Formatia Kratos anunta aparitia noului material! Evenimentul va fi marcat de o lansare cu concert, care va avea loc vineri 6 mai 2016, in Club Fabrica (Bucuresti). Biletele costa 20 de lei si s-au pus deja in vanzare prin retelele de distributie fizica si online bilet.ro si iabilet.ro.

Kratos este incadrata de presa de profil, ca fiind o combinatie de gothic, doom si melodic metal, insa descrierea cea mai apropiata de realitate ar fi mult mai simpla: symphonic dark metal.

Infiintata in toamna anului 1996, trupa a inregistrat in 1997 primul demo, intitulat "The Essence", apoi in 1999 primul LP, "Looking Behind The Mirror…", album cu vanzari foarte bune la vremea lui. Grupul a trecut apoi printr-un lung proces de transformari, timp in care a sustinut concerte in tara si in strainatate si a lansat trei single-uri, "Reverse Effect" in 2000, "Beyond Knowing" 2010 si "It’s Empty II" in 2013.

In 2016 Kratos devine prima formatie romaneasca produsa de o casa de discuri finlandeza! Trupa semneaza cu Inverse Records, care va lansa noul album: "Arlechino". Numele este inspirat de faptul ca muzica, textele si ideologia acestui album, cat si conceptul show-ului din 6 mai formeaza un tot unitar ce dezvaluie un puzzle psihologic, precum jocul unui arlechin. Muzica de pe noul material este dominata de voci teatrale care fac parte dintr-o constructie deosebita, fiind sustinute de pasaje simfonice si balansate de momente atmosferice, apasatoare si intrigante prin intermediul sunetelor de nicovala.

Concertul de lansare din Club Fabrica va fi unul cu totul special, deoarece muzica metal va fi contopită cu muzica clasică, prin participarea cvintetului de coarde "Bella Musica", o premiera live atat pentru formatie, cat si pentru ansamblu!

Trupele invitate si restul detaliilor vor fi comunicate in curand.

Bilete:
http://www.bilet.ro/event.php?id=7499

https://www.iabilet.ro/bilete-concert-de-lansare-al-noului-album-kratos-alaturi-de-cvintetul-bella-musica-25117/

Contact Kratos:
http://www.facebook.com/kratosband
http://www.youtube.com/kratosofficial
http://www.uskratos.com

Eveniment Facebook:
https://www.facebook.com/events/197659800601351/


-------------------------
CLUB FABRICA (Str. 11 Iunie nr. 50, sector 4, Bucuresti).
http://www.fabrica-club.ro

Vineri 6 mai 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Mijloace de transport: tramvaiele 7, 23, 27, 47 - statia Gramont.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu produse aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Organizator: Asociatia Culturala Spectacolart.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top