Noutăți și comunicate

Kogaionon si DonisArt contureaza portretul robot DARK BOMBASTIC EVENING din The Silver Church

12 decembrie 2009
Kogaionon si DonisArt contureaza portretul robot DARK BOMBASTIC EVENING din The Silver Church
Sambata, 12 decembrie 2009 club The Silver Church va gazdui DARK BOMBASTIC EVENING incepand cu ora 19:00. Pretul unui bilet este de 85 lei. Adresa club THE SILVER CHURCH : Calea Plevnei, Nr. 61, Bucuresti.

Peste nici trei saptamani vine si cel mai mare eveniment Folk, Neo-Folk, Martial, Post Folk din Europa de Est. Vine la Bucuresti, la The Silver Church Club si aduce participanti din peste 25 de tari, unii veniti de peste oceane. Evenimentul organizat de Kogaionon si DonisArt aduce la un loc fani ai muzicii de gen de prin toata Europa, comunitatile de social networking de pe Internet folosindu-se de Dark Bombastic Evening ca de un landmark pentru a se intalni.







Trupele repeta de zor pentru a oferi fanilor o seara cu adevarat speciala, fanii din afara si-au cumparat biletele de avion, iar organizatorii pun la punct ultimele detalii, asigurandu-se ca cei care vor calca pragul clubului The Silver Church pe data de 12 decembrie 2009 vor avea parte de o experienta pe masura asteptarilor.

Se pregateste un eveniment elitist, de tinuta, unul exclusivist ce va cuprinde ingredientele care fac un eveniment sa fie unic:

1.muzica: trupe de calibru in zona de undergound de gen, trupe care scriu istoria genurilor practicate/lansari de album/cantari in premiera. Ca noutate, anuntam prezenta a doi DJ veniti din Olanda: DJ RICHARD & DJ MYRTHO, cunoscuti deja prin prezenta la alte evenimente europene alaturi de ROME sau SPIRITUAL FRONT.

2.locatie: elegantul club The Silver Church, o locatie ce se muleaza perfect pe ideea, pe conceptul sip e dimensiunea evenimentului.

3.surprize: controversate... dar raman surprize.

4.public: civilizat / tolerant / initiat / variat... de fapt... cei care vin, de regula, la evenimentele Kogaionon si DonisArt.

5.merchandising: noutati / raritati / optiuni multiple / muzica / accesorii. Vor fi standuri cu detalii pentru fiecare.

6.tinuta: pentru unii, trairea unui eveniment special se traduce si prin vestimentatie. Pentru altii, muzica este totul, iar importanta detaliilor vestimentare paleste in fata dorintei de a trai muzica prin simpla ascultare. Amestecul de diferente creeaza atmosfera.

7.atmosfera: imbinarea elementelor de mai sus formeaza un tot unitar care contureaza un eveniment unic, special, reusit.

Peste nici trei saptamani, in jurul orei 19.00, vine si cel mai mare eveniment Folk, Neo-Folk, Martial, Post Folk din Europa de Est. Kogaionon si DonisArt te invita sa faci parte din el.


Evenimente recomandate

Top