Noutăți și comunicate

Kempes si Days of Confusion se alatura festivalului I Am The Rocker

6 martie 2015
Kempes si Days of Confusion se alatura festivalului I Am The Rocker
Cum primăvara se lasă tot mai mult așteptată, ne gândim din ce în ce mai mult la vară, deci și la cel mai important festival bucureștean al sezonului, I Am The Rocker. Deși afișul include nume ca Dream Theater, Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Carcass, Kamelot, Skindred, Myrath, Arkona sau Terrana Band, dar și artiști autohtoni ca Celelalte Cuvinte, White Walls, Dirty Shirt, Goodbye to Gravity sau Breathelast, confirmările nu încetează să apară. Phoenix Entertainment are plăcerea de a anunța show-urile formațiilor Kempes și Days of Confusion.



Ovidiu Ioncu "Kempes" este o figură a rock-ului românesc care a scris istorie și care continuă să dăruiască fanilor muzică de calitate. În formula cea mai apropiată sufletului său (alături de Alin Petruț, Alin Moise, Csaba Talpai "Tally" și Sebastian Macovei "Natas"), Kempes se pregătește de lansarea primului album, "Regăsire", care se anunță a fi un etalon al heavy metal-ului autohton. După cum au declarat și membrii trupei, "muzica noastră este dură și crudă, așa cum este și viața de multe ori".



O reprezentantă de seama a metal-ului alternativ din România este Days of Confusion, trupa fondată de Cosmin Lupu, Cezar Popescu, Dan Ionescu și Andrei Ilie în 2010, la care s-a alăturat și Andrei Zamfir trei ani mai târziu. Formația are la activ un Ep lansat în 2012, "Seeds", precum și un single apărut în 2014, "Bloodstream". Days of Confusion sunt apreciați pentru consistență și originalitate și au în palmares concerte în deschiderea unor trupe ca Arch Enemy, Accept sau Queensryche.



I Am The Rocker este cel mai așteptat festival al verii dedicat pasionaților de rock și metal și reunește unele dintre cele mai importante reprezentante ale unor subgenuri diversificate: de la progressive rock la power metal, de la death și pagan la heavy metal și multe altele.

I Am The Rocker va fi, de asemenea, un spațiu creat special pentru muzica bună, dar și pentru alternative de distracție, fanii având la dispoziție numeroase opțiuni pentru a petrece un timp de calitate în weekend-ul 4-5 iulie. În plus, apa plată va fi complet gratuită, o adevărată premieră pentru țara noastră.

I Am The Rocker va avea loc la Romexpo și este organizat de Phoenix Entertainment. Biletele sunt disponibile exclusiv în regim de abonament la prețul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului - 250 de lei. Acestea pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe http://www.eventim.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top