Noutăți și comunicate

KITARO prezinta noul album in concertul de la Sala Palatului din Bucuresti

2 martie 2014
KITARO prezinta noul album in concertul de la Sala Palatului din Bucuresti
Duminică, 02 martie 2014, sunteți invitați începând cu ora 20:00 la un spectacol Kitaro la Sala Palatului din Bucuresti. Kitaro este universal recunoscut ca arhitect fondator al muzicii New Age. Diversele sale colaborari solide si compoziții rezonante, multi-texturate sfidează cu adevărat constrangerile de orice gen. Castigator al premiilor Grammy si Globul de Aur, Kitaro a atras aprecierea globală in decursul a peste trei decenii de activitate. Sunetele muzicii sale sunt o fuziune extrem de reusita intre diferite culturi, tehnici și sfere de constiinta si vor fi sustinute pentru prima data in prezenta spectatorilor de la Sala Palatului, in data de 2 martie 2014.

Pe langa cele mai reusite compozitii ale sale ce vor fi interpretate in cadrul concertului de la Bucuresti, Kitaro va include in playlist-ul serii piesele de referinta de pe noul album intitulat "Final Call", lansat in luna septembrie a acestui an, material discografic ce reprezinta in viziunea artistului, un omagiu adus propriei vieți din respect pentru natură.

KITARO "Matsuri" - http://www.youtube.com/watch?v=l1pLmcVKH6o

"Final Call" este o abatere de la seria albumelor Kukai. În timp ce materialele discografice Kukai erau inspirate de evenimentele din 11 septembrie (SUA) concretizate in declarații artistice construite și înregistrate ca un mijloc de a-i unifica pe toti oamenii, "Final Call" este un proiect special preocupat de modul în care tratăm planeta.

Kitaro afirma ca planeta în sine se degradeaza și ne avertizează cu privire la posibilele consecințe grave dacă nu vom aborda în timp util toate problemele la nivel mondial.

Muzica de pe "Final Call" este un apel la acțiune și o călătorie de introspecție pentru ascultător, pentru a-i ajuta pe oameni sa descopere metode pentru tratarea planetei noastre și sa le puna in practica.

În propriile sale cuvinte, Kitaro descrie noua sa lucrare muzicală - "Întotdeauna am simțit ca fiecare dintre noi trebuie să respecte forta divina a Universului. Din păcate, pe parcursul timpului si odata cu dezvoltarea civilizației, numeroase creaturi vii vor fi pe cale de disparitie. Dacă nu vom modifica modul în care ne tratăm unii pe alții și planeta noastră, multe habitate și porțiuni de pământ pot fi devastate și în cele din urmă vor disparea. "

Ca și în povestea cu Arca lui Noe, acest album este povestea unui voiaj epic. .. O călătorie de speranță că toate creaturile vii vor trăi într-o zi fericite în armonie unele cu altele.


Biletele pentru concertul Kitaro de la Sala Palatului sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet - Unirea Shopping Center etj.2, Teatrul Elisabeta ( Bdul. Regina Elisabeta nr.45), la D'Arte Foto - Libraria Eminescu, la Sala Palatului, sediul central din Str. Octavian Goga nr.24, si online prin http://www.vreaubilet.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, astfel:

Golden VIP - 320 lei
VIP - 280 lei
Cat. I - 200 lei
Cat.II - 180 lei
Cat.III - 150 lei
Cat.IV - 100 lei


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top