Noutăți și comunicate

KAVARNA Rock Fest 2010

23 iulie 2010
KAVARNA Rock Fest 2010
Kavarna Rock Fest, deja traditionalul festival din Bulgaria, va avea loc anul acesta in perioada pe 23 - 25 iulie 2010 pe stadionul din orasul Kavarna, situat pe litoralul Marii Negre.

Organizatorii au anuntat ca ziua de deschidere este rezervata trupelor cu artiste si/sau vocaliste. Tarja Turunen, fosta vocalista a trupei Nightwish, este capul de afis al primei zile de festival. Preintre trupele prezente in prima zi sunt incluse Epica, Atrocity, Leaves Eyes si Doro Pesch, fosta vocalista din grupul trupa de heavy metal Warlock.

KAVARNA Rock Fest 2010



A doua zi este rezervata trupelor germane de trash metal Kreator si Sodoma alaturi de legendara trupa folk-rock Korpiklaani.

Trupele canadiene Annihilator si Voivod vor canta in ziua a treia s festivalului, impreuna cu trupele germane Accept si Primal Fear.

KAVARNA Rock Fest 2010



Line-up de trupe nu a fost finalizat inca, organizatorii asteapta mai multe trupe pentru a confirma participarea lor.

Ca o premiera pentru Bulgaria, Kavarna va avea propriul festival rock radio unde se vor face transmisii in direct, interviuri si backstage. Festivalul va fi presarat si cu momente distractive printre care si bungee jumping.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile de marti si sunt distribuite prin www.ticketstream.bg. Biletul pentru o zi de festival costa 40 BGN, iar abonamentul pentru toate cele trei zile ale festivalului costa BGN 90.

Evenimentul este organizat de Loud Concerts si de Primaria Kavarna.

KAVARNA Rock Fest 2010



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top