Noutăți și comunicate

Joseph Lee Jackson aduce A Vision Of Mercury pe 27 martie la Hard Rock Cafe

23 ianuarie 2015
Joseph Lee Jackson aduce A Vision Of Mercury pe 27 martie la Hard Rock Cafe


 

Joseph Lee Jackson, aduce pe scena din Hard Rock Cafe electrizantul show "A Vision Of Mercury, " pe 27 martie! Vino sa asculti live "We Are The Champions", "Somebody To Love", "A Kind Of Magic, " "I Want To Break Free" si multe alte hituri Queen!


 

Cu peste 10 ani experienta, Joseph Lee Jackson a cantat in sali de spectacole ce au gazduit de-a lungul timpului adevarate show-uri in Marea Britanie, dar si in restul Europei. Cel mai remarcabil spectacol sustinut de acesta a avut loc pe Millennium Stadium, dinCardiff. Iar reprezentatia "A Vision Of Mercury" sustinuta in Dubai, cu ocazia anului nou, a fost urmarita de milioane de oameni, multumita transmisiei postului de televiziune Mtv Asia.

 

Joseph Lee Jackson, aduce in fata publicului un show dinamic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei  mai spectaculosi solisti din istoria rockului. Acesta fiind apreciat chiar si de catre familia lui Freddie Mercury, care l-a invitat sa performeze si in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onoreaza memoria acestuia, din Marea Britanie. La eveniment a fost prezent si chitaristului Brian May.

 

Pentru showul A Vision Of Mercury din 27 martie sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

 

Vip - 150 lei (acces la sesiune de autografe)

Categoria I - 90 lei (loc la masa, in fata scenei)

Categoria Ii - 60 lei - (loc la masa, in restul salii)

 

Biletele se gasesc la Hard Rock Cafe, in oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio semnalizate "bilete.ro", magazinele Germanos si online pe http://www.bilete.ro

 

 

Pentru toate categoriile de bilete si abonamente rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

 

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto. 

 

 

Credit foto afiș - Alex Csiki - Art Photo Studio

 



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top