Noutăți și comunicate

Joey DeMaio ia pozitie fata de problemele de la Festivalul Getaway Rock (Suedia)

27 noiembrie 2011
Joey DeMaio ia pozitie fata de problemele de la Festivalul Getaway Rock (Suedia)
În ultimele zile, în presa suedeză au apărut tot mai multe informații alarmante privind Festivalul Getaway Rock. Articole recent publicate de cotidianul Gävle Dagblad și postări de pe blogul Hard Rock au dezvăluit realități economice alarmante legate chiar de cea mai recentă ediție a festivalului, derulată în perioada 8 - 10 iulie 2011: încet dar sigur a ieșit la iveală faptul că o serie de furnizori, dar și simpli angajați care au lucrat pentru festival încă așteaptă să fie plătiți pentru activitatea prestată. Cu privire la acest subiect, Tomas Jernberg organizatorul ediției din iulie a declarat sec: "sunt total neinteresat să le plătesc salariile celor care aplează la media".

 Veștile au ajuns și la urechile lui Joey DeMaio, basistul Manowar, care a confirmat în această vară prezența regilor metalului la ediția din 2012, chiar de pe scena festivalului. Reacția sa nu s-a lăsat așteptată, concretizându-se într-un material publicat ieri de cotidianul mai sus menționat:

 "Sunt foarte îngrijorat pentru informațile pe care le-am primit. Am citit articolele publicate de voi și vreau ca toată lumea să știe că Manowar nu are nimic de a face cu ceea ce se întâmplă" spune DeMaio. "Ceea ce mă deranjează cel mai mult este faptul că cei care vorbesc, în numele Getaway sau FKP Scorpio nu arată nici un pic de respect față de fani" continuă el.

Vom cânta (nn la vară), datorăm aceasta fanilor noștri. Dar e important ca noi, cei de la Manowar și voi, cei din presă să  luptăm pentru drepturile oamenilor, încheie DeMaio.

 
Cea mai recentă informație a venit tot din partea lui Joey DeMaio, în cursul zilei de 26  noiembrie printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a trupei: http://www.facebook.com/manowar: "Sunt la JFK (nn aeroportul din New york) în drum spre Suedia în momentul acesta. Ma voi întâlni cu Live Nation Sweden și Scorpio Concerts să aflu ce se întâmplă. Voi afla adevărul și voi face tot ce îmi stă în putere ca să apăr drepturile fanilor noștri și  ale celorlalți care sunt defavorizați. Voi susține o conferință de presă, urmăriți în continuare pagina aceasta. "


Evenimente recomandate

Top