Noutăți și comunicate

Jethro Tull sarbatoreste 42 de ani de la lansarea albumului „Thick As A Brick”

14 mai 2014
Jethro Tull sarbatoreste 42 de ani de la lansarea albumului „Thick As A Brick”
Celebra trupa Jethro Tull, ce va concerta in 20 iunie 2014 la Sala Palatului, sarbatoreste luna aceasta 42 de ani de la lansarea unuia dintre cele mai de succes albume ale sale! "Thick As A Brick" a fost lansat in SUA in luna mai a anului 1972, urcand pe primul loc in topuri!

"Thick As A Brick" este un album conceptual si este cel de-al cincilea album al legendarei trupe, facandu-si aparitia dupa patru ani de la lansarea trupei. Lucrul pentru albumul "Thick As A Brick" a inceput in toamna lui 1971. Membrii formatiei au hotarat ca acest proiect sa fie mult mai ambitios din punct de vedere structural decat "Aqualung", albumul "Thick As A Brick" fiind in principiu o lunga melodie adancita in metafore, comentarii sociale, tonalitati iesite din comun, toate acestea fiind completate de imaginea lui Anderson de intelept-nebun.

Lansat in Anglia cu o luna mai devreme, "Thick As A Brick" a ajuns pe locul 5, dar cand a fost lansat in SUA a ajuns pe primul loc, fiind primul album care s-a bucurat de mai mult succes in SUA decat in Anglia! "Thick As A Brick" a atins primul loc in topul US Billboard Pop Albums. In iunie 1972, ca raspuns la cererea crescanda pentru noi piese ale trupei, Chrysalis Records a lansat "Living In The Past", o colectie variata de piese: single-uri, EP-uri britanice, albumele de inceput si un show la Carnegie Hall din New York - cea mai prestigioasa scena de recital din lume.

Pentru ca albumul sa poata fi distribuit pe viniluri si casete, piesa a fost impartita in doua parti. Versurile albumului au la baza un poem scris de un personaj fictiv, un copil pe nume "Gerald Bostock" cunoscut si ca "Little Milton" (insusi Ian Anderson). Baietelul minune Gerald Bostock a revenit in atentia publicului chiar anul acesta, prin lansarea albumului "Homo Erraticus".

Biletele pentru show-ul "Jethro Tull's IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL" din 20 iunie 2014 au preturi cuprinse intre 50 de lei si 250 de lei si se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul, Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: http://www.BILETOO.ro, http://www.BLT.ro, http://www.BILET.ro, http://www.BILETE.ro, http://www.EVENTIM.ro sau http://www.MYTICKET.ro!

Concertul "Jethro Tull's IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL" va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 20 iunie 2014 si este organizat de Project Events.

https://www.youtube.com/watch?v=M9JEPeeohYs

http://www.ProjectEvents.ro *** http://www.facebook.com/ProjectEvents.ro



Evenimente recomandate

Top