Noutăți și comunicate

Jazz, blues si pop la Caffe Festival EUROPAfest in Hard Rock Cafe

7 mai 2010
Jazz, blues si pop la Caffe Festival EUROPAfest in Hard Rock Cafe
JmEvents te invita in Hard Rock Cafe in perioada 7 - 12 mai 2010 la Caffe Festival - EUROPAfest la o serie de concerte extraordinare jazz, blues si pop.

Biletele au pretul de 25 lei si sunt disponibile in retelele ticketfan.ro, myticket.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro, in retelele magazinelor Diverta si Flanco si in Hard Rock Cafe.


Caffe Festival ocupa un loc aparte in cadrul EUROPAfest, fiind un concept gandit sa apropie publicul de muzica buna si sa largeasca sfera consumatorilor de jazz, blues si pop, inlocuind rigurozitatea salilor de spectacol cu un spatiu relaxant si o atmosfera prieteneasca.

Timp de 6 seri, la Hard Rock Cafe vor avea loc evolutii live extraordinare, improvizatie la scena deschisa si momente eclectice de primavara. In spatiul neconventional al clubului, nume actuale din muzica europeana si noua generatie de jazz sustin concerte si jam sessions in mijlocul publicului.


Caffe Festival va debuta pe 7 mai 2010 printr-un concert extraordinar al Stelzhamma, din Austria. Un rasfat auditiv menit sa gadile urechile, spiritele si chiar si cele mai subtiri gusturi. O combinatie insolita de jazz si muzica traditionala austriaca rotunjita pe alocuri cu note funky.

In zilele urmatoare sunt programate evolutiile de exceptie ale trupelor Parafusions / Italia, Ungaria, Saxest & Siim Aimla / Estonia, Orchestra da Tre Soldi / Italia, Art Voices / Armenia, Milo Suchomel Quartet / Slovacia, QL / Romania alaturi de noua generatie de jazz.

Ultima seara este rezervata unui moment singular in festival: fara repetitii, fara partituri, pura inspiratie. Muzicienii din festival se reunesc intr-un jam session de zile mari, o intalnire unica in care muzica aduce oamenii impreuna, dincolo de orice bariere culturale.


Agenda Caffe Festival 2010


7 mai 2010 / 20:30
Jazz-ul coboara din Alpi. Pe ritmuri funk
STELZHAMMA / Austria
Guest: DORY BAVARSKY TRIO / SUA

8 mai 2010/ 20:30
Blues si pofta de viata
PARAFUSIONS / Italia, Ungaria
Ritm de jazz i virtuozitate de clasic
SAXEST & SIIM AIMLA / Estonia
Guest: CINZIA CATANIA / Olanda

9 mai 2010/ 20:30
O desfatare a simturilor...jazz, fado, tango
ORCHESTRA DA TRE SOLDI / Italia
Guest: ELENA MINDRU TRIO / Romania

10 mai 2010/ 20:30
Balkanic jazz
ART VOICES / Armenia
Guest: NEW JAZZ GENERATION - trupe din Europa si SUA

11 mai 2010/ 20:30
Esente tari de jazz
MILO SUCHOMEL QUARTET / Slovacia
Pop-funk, made in Romania
QL / Romania
Guest: NEW JAZZ GENERATION - trupe din Europa si SUA

12 mai 2010/ 20:30
Fara repetitii, fara partituri. Pura inspiratie
JAM SESSION / Austria, Canada, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, India, Israel, Italia, Japonia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Scotia, Spania, SUA, Tunisia, Turcia

Posibilele modificari in agenda vor fi anuntate pe site-ul organizatorilor: www.EUROPAfest.ro


Hard Rock Cafe Bucuresti
www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top