Noutăți și comunicate

Jared Leto - “Best On-Screen Transformation” MTV Movie Awards

16 aprilie 2014
Jared Leto - “Best On-Screen Transformation” MTV Movie Awards
Veste buna pentru fanii lui Jared Leto, vocalistul trupei Thirty Seconds to Mars! Jared Leto a fost premiat cu "Best On- Screen Transformation" in cadrul premiilor MTV Movie Awards, pentru pentru rolul sau din filmul "Dallas Buyers Club".

Talentatul cantaret/actor a reusit sa socheze intreaga lume cu transformarea sa pentru rolul unui transsexual bolnav de Sida, in pelicula The Dallas Buyer Club, pentru care a slabit nu mai putin de 13 kg.

Premiat cu Globul de Aur pentru "Cel Mai Bun Actor in Rol Secundar" si cu premiul Oscar pentru "Cea mai buna interpretare secundara masculina", Jared nu s-a oprit aici, castigand premiul "Best-on-Screen-Transformation".

Suntem nerabdatori sa ii vedem si sa ii ascultam Live pe Jared, Shannon Leto si Tomislav Milicevic, membrii 30 Seconds To Mars, formatia care și-a consolidat reputatia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe rock din lume.

Actualul turneu mondial promoveaza cel mai recent album "Love Lust Faith + Dreams" și in Romania pe data de 5 iulie 2014, la Romexpo.


Evenimente recomandate

Top