Noutăți și comunicate

It's Friday It's Classic Rock cu Benetone Band in Elephant Pub and Live Music

25 martie 2011
It's Friday It's Classic Rock cu Benetone Band in Elephant Pub and Live Music
Vineri, 25 martie 2011, sunteti invitati in Elephant Pub and Live Music incepand cu orele 22:00 unde Benetone Band da startul la classic rock pentru tine.

Pretul unui bilet este 10 lei. Pentru a rezerva mese la evenimente scrie la contact[at]benetoneband[dot]com sau suna la 0720034031.
Adresa Elephant Pub and Live Music : Strada Gabroveni, Nr. 16, Bucuresti.

Dupa cum te-ai obisnuit deja, "It's Friday It's Classic Rock". Asa ca Porro, Mircea, Alex si Thomas te asteapta sa incepi week-end-ul alaturi de ei.

It's Friday, it's classic rock! Deja cunoscuti pentru felul unic in care interpreteaza piese celebre de la AC/DC, Guns, Dire Straits sau Billy Idol, baietii de la Benetone Band vor aduce vineri seara, pe scena de la Elephant Pub, cele mai cunoscute ritmuri de classic rock si rock&roll. Asa ca nu mai sta pe ganduri si vino vineri impreuna cu prietenii tai la Elephant Pub and Live Music sa traiesti alaturi de Benetone Band "the classic rock experience".

Si daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa participi te asteptam online la http://benetoneband.wordpress.com.

Un eveniment rockomandat de Mad Dogs Riding Club si realizat cu sprijinul Elephant Pub and Live Music, Rock FM, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3, muzica360.ro, 360party.ro, vinsieu.ro si youmago.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top