Noutăți și comunicate

Italienii de la Delirium X Tremens concerteaza in acest weekend la Slatina si la Bucuresti

2 ianuarie 2013
Italienii de la Delirium X Tremens concerteaza in acest weekend la Slatina si la Bucuresti
Italienii de la Delirium X Tremens concerteaza in acest weekend la Slatina si la Bucuresti
Formatia italiana de death metal Delirium X Tremens sustine la inceputul acestui nou an un mini-turneu in zona Balcanilor, primele doua concerte fiind confirmate in Romania in acest weekend, pe 4 ianuarie 2013 la Slatina in clubul The Rock alaturi de bucurestenii de la Neisseria, respectiv pe 5 ianuarie 2013 la Bucuresti in clubul Private Hell, alaturi de death thrasherii de la Spinecrusher.

Delirium X Tremens este o trupa death metal italiana, cu o activitate intensa care se intinde pe durata a aproape 15 ani, timp in care au lansat doua albume de studio, de asemenea mai multe materiale single si o aparitie pe compilatia tribute Slayer, cu piesa "Black Magic". Aflati sub contract cu labelul Italian Punishment 18 Records, care se ocupa si de conationalii lor de la Methedras, Delirium X Tremens va concerta pentru prima data in Romania si Bulgaria. http://www.deliriumxtremens.com, http://www.myspace.com/deliriumxtremens

Vineri, pe 4 ianuarie 2013, Delirium X Tremens va imparti scena cu Neisseria (heavy thrash metal, Bucuresti) in cadrul concertului de la Slatina, din clubul The Rock (str. Dinu Lippati nr 18-20), intrarea fiind libera, in timp ce sambata, pe 5 ianuarie 2013, italienii vor concerta alaturi de Spinecrusher (hell thrash death metal, Bucuresti) in clubul Private Hell (Calea Grivitei nr. 91), biletul de intrare la acest concert fiind de doar 10 lei.

Cele doua evenimente sunt organizate sub egida Axa Valaha Productions, in parteneriat cu The Rock si Private Hell, alaturi de Green Sound Team.

Mai multe detalii gasiti si la http://www.facebook.com/events/511967105490761


Evenimente recomandate

Top